Illustraties & Handlettering

Op zoek naar origineel en stijlvol handgetekende illustraties? Of wil je prachtig handgetekende letters? Jouw idee tover ik om tot een sfeervol beeld. Een illustratie of handgeletterde tekst als aanvulling bij een artikel van je stylish magazine, als kaart(enset) of cadeauposter. Thema’s waarin ik teken zijn botanisch, lifestyle en prentenboeken. Hieronder vind je de ‘smaken’ die ik voor je kan maken.

Illustraties magazines – v.a. € 165,- exclusief BTW

Sfeervolle illustraties bij artikelen voor stylish magazines. Prijs excl. 21% BTW, starttarief.

Illustraties op een kaart(enset) – v.a. € 165,- exclusief BTW

Een persoonlijk én stijlvol kaartje om een feest aan te kondigen. Of jullie huwelijk? Prijs excl. 21% BTW, starttarief, exclusief drukkosten.

Illustraties op een poster: A3 / A4- – v.a. € 165,- exclusief BTW 

poster aan wand in kinderkamer

Een persoonlijke herinnering aan een geboorte (met een geboorteposter). Een bijzondere leeftijd (1, 16, 21 of 80?). Ik maak ze voor jou als kunst aan de muur of om cadeau te geven. Prijs excl. 21% BTW, starttarief, exclusief drukkosten.

Handlettering

Vind je handgeschreven letters ook zo sfeervol en wil je deze graag in opdracht laten maken? Jouw tekst of quote teken ik met de mooiste letters. Hierin is heel veel mogelijk. Denk daarbij aan het combineren van letters met leuke doodles. Hieronder een voorbeeld van eerder gemaakte opdrachten.

Handlettering – v.a. € 165,- exclusief BTW.  Prijs excl. 21% BTW, starttarief.

 

Interesse? Stuur me dan een berichtje met het formulier onderaan deze pagina of mail direct naar hallo (at) cecielmaakt.nl .

Kant en klare illustraties

Wil je al een voorproefje van mijn kant-en-klare ontwerpen. Kijk dan eens in mijn Etsyshop Ceciel Maakt. Daarin verkoop ik illustraties voor kids & mindfulness ouders. Of je nu een kinderkamer wil inrichten met een leuke naam- of fantasieposter, een verjaardag wil vieren met originele en te gekke uitnodigingen, een geboorte origineel wil aankondigen met een poster of je eigen kamer / sport studio mindfulness wil maken? Versier je wand zelf met een passende illustratie van mijn shop Ceciel Maakt. Het biedt keuze uit de leukste digitale downloads om zelf een poster uit te printen en op te hangen. Snel en makkelijk, met een prachtig resultaat!

Toekomstig project: een prentenboek!

In 2019 heb ik de cursus prentenboek illustreren gevolgd bij illustratrice Ellen Vesters van Immer Urlaub. Ellen Vesters is cum laude afgestudeerd aan de master Children’s Book Illustration in Cambridge. Ik volgde haar stoomcursus prentenboek illustreren en ook de gevorderde vervolgcursus. Ellen heeft al het werk van de cursisten die hieraan deelnamen, inclusief dat van mij, opgenomen in een promotiebrochure. Deze kan je via deze link inzien. Wat ben ik er trots op om daar in te staan!

Op dit moment ben ik een prentenboek aan het uitwerken dat gaat over dyslexie. Wally, de vrolijke teckel, is mijn hoofdrolspeler. Hieronder kun je alvast kennis met hem maken:

Het verhaal: Planeet Lab.

Ceciels zoontje kampt met taalproblemen. Vandaar dat zij gedreven aan de slag ging met het verhaal over de vrolijke teckel Wally. Speciaal voor kinderen met dyslexie.

Drie, twee, een……. Go! Rennen, springen en de bal vangen. Dat is voor Wally een makkie. Op zijn planeet LAB is het een hondenparadijs vol met modderpoelen, worstjesfabrieken en genoeg bomen om tegen te plassen. Maar Wally heeft ook een wens: een ruimtereis maken naar andere planeten. Die wens komt op een dag uit als er een ufo landt op planeet LAB. Dat is Wally zijn kans! Maar ojee, de deur is vergrendeld met een onleesbaar wachtwoord. Wally probeert heel wat trucjes uit en ontdekt dat lezen helemaal geen makkie is. Wie of wat helpt hem het codewoord te kunnen lezen zodat hij toch op zijn avontuurlijke ruimtereis kan?

Schetsen van Wally
Wally in krijt
Voorbeeld van een dumy boekomslag voor het prentenboek.

Wil jij ook illustraties van Ceciel Maakt?! Neem dan gerust contact met mij op en stuur een mailtje naar hallo (at) cecielmaakt.nl