Ontwerpen (portfolio)

Wil jij ook een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. In opdracht maak ik:

  • Een muurtekening / Visual storytelling: zo’n toffe eyecatcher in je interieur / bedrijf die opvallend, maar ook stijlvol is.
  • Een illustratie: als aanvulling bij een artikel van je stylish magazine, als kaart(enset) of cadeauposter.

Het ontwerp maak ik altijd in nauw overleg en met behulp van jouw feedback. Zo maken we er samen iets heel moois maar ook persoonlijks van. Hieronder vind je de mogelijkheden. 

Muurtekening

Een muurtekening is een levensgrote illustratie die een ruimte sfeervol en persoonlijk maakt. Een toffe eyecatcher in je interieur voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor. Mijn tekenstijl voor muurtekeningen kun je omschrijven als simplistisch maar mooi. Ik maak geen gebruik van kleurvlakken en werkt enkel met lijnen. Een boodschap met de eenvoud van lijnen overbrengen is een kunst op zich. De lijnen zorgen voor een mooi samenspel: minimalisme met een maximaal effect. Samen maken we een mooi ontwerp, waarna ik hem bij jou op de muur kom maken.

Dit zijn de ‘smaken’ die ik voor je op de muur kan maken:

Smaak 1* : Jouw eigen illustratie in je woon- of slaapkamer/ logo op de wand.

  • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op een bestaand ontwerp (uit mijn bestaande illustratie collectie) / tekening / eigen logo met eenvoudig lettertype. Je levert dit dus zelf aan (of je kan kiezen uit mijn bestaande illustraties) en ik zet het om naar een gave eycather in jouw ruimte.
  • Kosten vanaf € 345,00 inclusief B.T.W.  Dit is gebaseerd op een muurtekening zoals op onderstaande foto’s (ongeveer 1 bij 1 m), inclusief een telefonisch kennismakingsgesprek, mijn voorbereiding, materialen en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
Muurtekening in een kinderkamer van mijn karakter Wally. Voorzien van korte gehandletterde tekst.
muurtkening vrouw op wand
Een muurtekening van een van mijn bestaande illustraties.

Smaak 2* : Een op maat gemaakte illustratie voorzien van (hand)lettering op de wand.

  • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op een illustratie die speciaal voor jou is gemaakt. Niets standaards dus, echt uniek en alleen voor jou ontworpen en gemaakt. Versier je woon- of slaapkamer met een prachrige eyecather. Of! Maak de kinderkamer nog persoonlijker met een geboorte muurtekening!
  • Kosten vanaf € 495,00 inclusief B.T.W. Dit is gebaseerd op een muurtekening van ongeveer 3 bij 1 meter (hoogte en breedte zijn verwisselbaar), inclusief een kennismakingsgesprek, het ontwerp opzetten inclusief correctierondes door jou op het ontwerp, materialen die nodig zijn voor het maken van de muurtekening en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
Botanische muurtekening van stokroos en klaproos op muur van slaapkamer
Botanische muurtekening in slaapkamer
Een muurtekening ter gelegenheid van de geboorte van jullie kleintje. Dat maakt de babykamer helemaal af!
Die saaie wand in de gameroom / muziekkamer sfeervol maken met een stoere tekst en of illustratie?! Dat kan ook!

Smaak 3* : Jouw bedrijfsverhaal / storytelling op maat gemaakt op de wand.

  • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op jouw bedrijfsverhaal die speciaal voor jou is gemaakt. Samen met jou zet ik jouw bedrijfsverhaal om in illustraties die laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je voor je klant kan betekenen.
  • Kosten vanaf € 895,00 inclusief B.T.W. Dit is gebaseerd op een muurtekening van ongeveer 4 meter breed en 2 meter hoog, inclusief een kennismakingsgesprek, het ontwerp opzetten inclusief correctierondes door jou op het ontwerp, materialen die nodig zijn voor het maken van de muurtekening en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
cafe met muurtekening
Muurtekening in cafe Bar le Duc. Op de tegelwand is het brouwproces van hun eigen bier getekend.

Wil jij nu ook zo'n gave eyecatcher voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor: lees dan dit blog over een muurtekening die ik maakte voor Cafe Bar Le Duc of dit blog over het bedrijfsverhaal van Virgin Nuts in de vorm van een muurtekening. Onderaan beide blogs staat meer informatie over hoe jij een offerte kan aanvragen!

*Bovenstaande prijzen zijn zonder evt reiskosten.

Illustraties

Op zoek naar een origineel en stijlvol handgetekende illustratie? Jouw idee tover ik om tot een sfeervol beeld. Een illustratie als aanvulling bij een artikel van je stylish magazine, als kaart(enset) of cadeauposter. Thema’s waarin ik teken zijn botanisch, lifestyle en prentenboeken. Dit zijn de ‘smaken’ die ik voor je kan maken:

Illustraties magazines – v.a. € 165,- exclusief BTW

Sfeervolle illustraties bij artikelen voor stylish magazines. Prijs excl. 21% BTW, starttarief.

kaart(enset) – v.a. € 165,- exclusief BTW

Een persoonlijk én stijlvol kaartje om een feest aan te kondigen. Of jullie huwelijk? Prijs excl. 21% BTW, starttarief, exclusief drukkosten.

Poster A3 / A4- – v.a. € 165,- exclusief BTW

poster aan wand in kinderkamer

Een persoonlijke herinnering aan een geboorte (met een geboorteposter). Een bijzondere leeftijd (1, 16, 21 of 80?). Ik maak ze voor jou als kunst aan de muur of om cadeau te geven. Prijs excl. 21% BTW, starttarief, exclusief drukkosten.

Interesse? Stuur me dan een berichtje met het formulier onderaan deze pagina of mail direct naar hallo (at) cecielmaakt.nl .

Kant en klare illustraties

Wil je al een voorproefje van mijn kant-en-klare ontwerpen. Kijk dan eens in mijn Etsyshop Ceciel Maakt. Daarin verkoop ik illustraties voor kids & mindfulness ouders. Of je nu een kinderkamer wil inrichten met een leuke naam- of fantasieposter, een verjaardag wil vieren met originele en te gekke uitnodigingen, een geboorte origineel wil aankondigen met een poster of je eigen kamer / sport studio mindfulness wil maken? Versier je wand zelf met een passende illustratie van mijn shop Ceciel Maakt. Het biedt keuze uit de leukste digitale downloads om zelf een poster uit te printen en op te hangen. Snel en makkelijk, met een prachtig resultaat!

Toekomstig project: een prentenboek!

In 2019 heb ik de cursus prentenboek illustreren gevolgd bij illustratrice Ellen Vesters van Immer Urlaub. Ellen Vesters is cum laude afgestudeerd aan de master Children’s Book Illustration in Cambridge. Ik volgde haar stoomcursus prentenboek illustreren en ook de gevorderde vervolgcursus. Ellen heeft al het werk van de cursisten die hieraan deelnamen, inclusief dat van mij, opgenomen in een promotiebrochure. Deze kan je via deze link inzien. Wat ben ik er trots op om daar in te staan!

Op dit moment ben ik een prentenboek aan het uitwerken dat gaat over dyslexie. Wally, de vrolijke teckel, is mijn hoofdrolspeler. Hieronder kun je alvast kennis met hem maken:

Het verhaal: Planeet Lab.

Ceciels zoontje kampt met taalproblemen. Vandaar dat zij gedreven aan de slag ging met het verhaal over de vrolijke teckel Wally. Speciaal voor kinderen met dyslexie.

Drie, twee, een……. Go! Rennen, springen en de bal vangen. Dat is voor Wally een makkie. Op zijn planeet LAB is het een hondenparadijs vol met modderpoelen, worstjesfabrieken en genoeg bomen om tegen te plassen. Maar Wally heeft ook een wens: een ruimtereis maken naar andere planeten. Die wens komt op een dag uit als er een ufo landt op planeet LAB. Dat is Wally zijn kans! Maar ojee, de deur is vergrendeld met een onleesbaar wachtwoord. Wally probeert heel wat trucjes uit en ontdekt dat lezen helemaal geen makkie is. Wie of wat helpt hem het codewoord te kunnen lezen zodat hij toch op zijn avontuurlijke ruimtereis kan?

Schetsen van Wally
Wally in krijt
Voorbeeld van een dumy boekomslag voor het prentenboek.

Wil jij ook een ontwerp van Ceciel Maakt?! Ik lees graag wat ik voor je kan ontwerpen:

Met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.