Muurtekeningen

Wil jij ook een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. In opdracht maak ik:

 • Een muurtekening / Visual storytelling: zo’n toffe eyecatcher in je interieur / bedrijf die opvallend, maar ook stijlvol is. Op deze pagina vind je hierover heel veel informatie.
 • Een illustratie *: als aanvulling bij een artikel van je stylish magazine, als kaart(enset) of cadeauposter.
 • Handlettering*: handgetekende letters als sfeervol beeld voor je trouwkaart, magazine of poster.

*Meer info over illustraties & handlettering kun je vinden op deze pagina

Het ontwerp maak ik altijd in nauw overleg en met behulp van jouw feedback. Zo maken we er samen iets heel moois maar ook persoonlijks van. Hieronder vind je de mogelijkheden. 

Muurtekening

Een muurtekening is een levensgrote illustratie die een ruimte sfeervol en persoonlijk maakt. Een toffe eyecatcher in je interieur voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor. Mijn tekenstijl voor muurtekeningen kun je omschrijven als simplistisch maar mooi. Ik maak soms gebruik van kleurvlakken en werkt veelal met lijntekeningen. Een boodschap met de eenvoud van lijnen overbrengen is een kunst op zich. De lijnen zorgen voor een mooi samenspel: minimalisme met een maximaal effect. Samen maken we een mooi ontwerp, waarna ik hem bij jou op de muur kom maken.

Dit zijn de ‘smaken’ die ik voor je op de muur kan maken:

Smaak 1* : Jouw eigen illustratie in je woon- of slaapkamer/ logo op de wand.

 • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op een bestaand ontwerp (uit mijn bestaande illustratie collectie) / tekening / eigen logo met eenvoudig lettertype. Je levert dit dus zelf aan (of je kan kiezen uit mijn bestaande illustraties) en ik zet het om naar een gave eycather in jouw ruimte.
 • Kosten vanaf € 245,00 inclusief B.T.W.  Dit is gebaseerd op een muurtekening zoals op onderstaande foto’s (ongeveer 1 bij 1 m), inclusief een telefonisch kennismakingsgesprek, mijn voorbereiding, materialen en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
Muurtekening in een kinderkamer van mijn karakter Wally. Voorzien van korte gehandletterde tekst.
muurtkening vrouw op wand
Een muurtekening van een van mijn bestaande illustraties.
Ben je nu wild enthousiast?! Tof! Dan verwacht ik jouw mailtje in mijn mailbox. Je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl !

Smaak 2* : Een op maat gemaakte illustratie op de wand (eventueel voorzien van (hand)lettering).

 • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op een illustratie die speciaal voor jou is gemaakt. Niets standaards dus, echt uniek en alleen voor jou ontworpen en gemaakt. Versier je woon- of slaapkamer met een prachtige eyecather. Of! Maak de kinderkamer nog persoonlijker met een geboorte muurtekening!
 • Kosten vanaf € 345,00 inclusief B.T.W. Dit is gebaseerd op een muurtekening van ongeveer 3 bij 1 meter (hoogte en breedte zijn verwisselbaar), inclusief een kennismakingsgesprek, het ontwerp opzetten inclusief correctierondes door jou op het ontwerp, materialen die nodig zijn voor het maken van de muurtekening en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
muurtekening van een bloem op de wand van een slaapkamer
Botanische muurtekening met gekleurde illustratieve vlakken
Botanische muurtekening van stokroos en klaproos op muur van slaapkamer
Botanische muurtekening in slaapkamer
Een muurtekening ter gelegenheid van de geboorte van jullie kleintje. Dat maakt de babykamer helemaal af!
Die saaie wand in de gameroom / muziekkamer sfeervol maken met een stoere tekst en of illustratie?! Dat kan ook!

 

Deze muurtekening maakte ik voor Yogastudio Adele. Hier zie je mij de laatste hand leggen aan de tekening.
muurtekening yogatsudio
Deze muurtekening maakte ik voor Yogastudio Adele. Samen met Adele heb ik het ontwerp opgesteld zodat de tekening heel persoonlijk is geworden.
Je slaapkamer omtoveren in een game? Dat kan ook!

Is dit meer jouw smaak en wil je deze muurtekening ook?! Tof! Dan verwacht ik jouw mailtje in mijn mailbox. Je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl !

Smaak 3* : Jouw bedrijfsverhaal / storytelling op maat gemaakt op de wand.

 • Wat krijg je: een te gekke muurtekening gebaseerd op jouw bedrijfsverhaal die speciaal voor jou is gemaakt. Samen met jou zet ik jouw bedrijfsverhaal om in illustraties die laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je voor je klant kan betekenen.
 • Kosten vanaf € 595,00 inclusief B.T.W. Dit is gebaseerd op een muurtekening van ongeveer 4 meter breed en 2 meter hoog, inclusief een kennismakingsgesprek, het ontwerp opzetten inclusief correctierondes door jou op het ontwerp, materialen die nodig zijn voor het maken van de muurtekening en de tijd dat ik de muurtekening op je wand kom maken.
cafe met muurtekening
Muurtekening in cafe Bar le Duc. Op de tegelwand is het brouwproces van hun eigen bier getekend.

Wil jij nu ook zo'n gave eyecatcher voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor: lees dan dit blog over een muurtekening die ik maakte voor Cafe Bar Le Duc of dit blog over het bedrijfsverhaal van Virgin Nuts in de vorm van een muurtekening. Dan zie je hoe ik bij anderen te werk ging. 

Wil je nu al meer informatie: lees dan door. Hieronder staat meer informatie over hoe jij een offerte kan aanvragen en vul meteen onderstaand formulier in!

*Bovenstaande prijzen zijn zonder evt reiskosten.

Stap 1 : Mail mij 🙂

Dat klinkt simpel en is het ook. Jij geeft aan dat je interesse hebt en omschrijft in grote lijnen wat je wensen zijn:

 • Voor welke ruimte het is ( stuur een foto ervan mee, dan kan ik me meteen inleven).
 • Wat de afwerking van je muur is ( steen of tegels?).
 • Hoe groot je de wandtekening wilt hebben.
 • Waaruit de wandtekening mag bestaan: een illustratie, handlettering of beide? Stuur eventueel een voorbeeld mee van wat je leuk vindt. Dan weet ik meteen wat je bedoeld.
 • Vergeet niet om je gewenste datum van het plaatsen door te geven. Dan kan ik kijken of het in mijn planning past.

Stap 2 : Je ontvangt van mij een mail.

Binnen 2 werkdagen zit die in je mailbox! Dan geef ik aan of je idee om te vormen is tot een wandtekening. Zoja, dan krijg je van mij het kosten plaatje* (voor het ontwerp en het maken). Ook geef ik aan of het in mijn planning past.

Stap 3: zeg ja tegen een muurtekening! 

Je bent akkoord met de prijsopgave! Voordat ik aan de slag ga met jullie ontwerp, betaal je eerst de ontwerpkosten. Nadat deze zijn bijgeschreven ga ik voor je ontwerpen.

Het ontwerpproces & planning

De eerste opzet ontvang je per mail. Is dit wat je wenst? Zoja, dan hebben we een jubel stemming en zijn we klaar. Maar ja, dat komt niet vaak voor. Meestal heb ik, door je toegestuurde ideeën, al een opzet gemaakt die jullie mooi vinden. Alleen is het dat het dan nog net niet. Dus dan ontvang ik graag feedback van jou: wat wil jij anders! Probeer concreet te omschrijven wat, zoals bijvoorbeeld de vorm, lettertype, enzovoorts. We maken in deze fase ook meteen afspraken over de plaatsing. Ik kom op de dag zelf de wandtekening met een beamer maken. Dus het is dan fijn als de ruimte ‘obstakel vrij is’ ;).

Stap 4: de muurtekening maken!

Het is zover, ik kom bij jullie het ontwerp op de muur maken. Ik zal ongeveer een dag(deel) daar mee bezig zijn. Jullie blikvanger is klaar!

Muurtekening: die wil ik ook!

Ben je nu wild enthousiast na dit hele verhaal te hebben gelezen?! Tof! Dan verwacht ik jou mailtje in mijn mailbox. Je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl !