Ontwerpen (portfolio)

Ceciel Maakt

Wil jij ook een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. In opdracht maak ik:

  • Een krijtstifttekening: een DIY tekening voor op je raam, ook wel raamtekening genoemd.
  • Een muurtekening: zo’n toffe eyecatcher in je interieur die opvallend, maar ook stijlvol is.
  • Een illustratie: voor in een prentenboek, schoolboek, tijdschrift etc.

Het ontwerp maak ik altijd in nauw overleg en met behulp van jouw feedback. Zo maken we er samen iets heel moois maar ook persoonlijks van. Hieronder vind je de mogelijkheden. 

krijtstifttekeningen

In opdracht maak ik ontwerpen voor krijtstifttekeningen. Maar wat is een krijtstifttekening eigenlijk? Heel simpel: vrolijke tekeningen op glas / ramen van een huis, school of winkel. Op elk glas oppervlak kun je een krijtstifttekening (ook wel raamtekening genoemd) maken. Je kan ze zelf uit de vrije hand tekenen, echter is dat toch wel best lastig. Vandaar dat je steeds vaker ziet dat er kant en klare ontwerpen ter download aangeboden worden om na te kunnen maken. Deze ontwerpen maak ik ook (check hiervoor de webshop in het menu). Al mijn eerder gemaakte ontwerpen vind je op mijn pagina sjablonen voor een raamtekening. Hieronder een paar ‘pareltjes’:

Een raamtekening gemaakt voor een geboorte.

hoe maak je een raamtekening met een sjabloon
Een sjabloon voor een raamtekening van een pop-up shop. Hierdoor kon de eigenaar zelf de raamtekening maken.
raamtekening sinterklaas, raamtekening wie zoet is krijgt lekkers
Mijn populairste sjabloon voor een raamtekening, uit mijn webshop krijtstifttekening.
Wil jij deze ook thuis of bij je bedrijf: klik dan door naar mijn pagina raamtekening op maat voor meer informatie over mijn werkwijze en de prijs.

Muurtekening

Een muurtekening is een levensgrote illustratie die een ruimte sfeervol en persoonlijk maakt. Een toffe eyecatcher in je interieur voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor. Samen maken we een mooi ontwerp, waarna ik hem bij jou op de muur kom maken. Een muurtekening maakt de ruimte persoonlijk en stijlvol. Check hieronder een filmpje van een muurtekening die ik maakte:

Wil jij nu ook zo'n gave eyecatcher voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor: lees dan dit blog over een muurtekening die ik maakte voor Cafe Bar Le Duc. Onderaan staat meer informatie over hoe jij een offerte kan aanvragen!

Illustraties

Begin 2019 ben ik een cursus prentenboek illustreren gestart bij illustratrice Ellen Vesters van Immer Urlaub. Ellen Vesters is cum laude afgestudeerd aan de master Children’s Book Illustration in Cambridge. Ik volgde haar stoomcursus prentenboek illustreren en ook de gevorderde vervolgcursus. Op dit moment ben ik een prentenboek aan het uitwerken dat gaat over dyslexie. Wally, de vrolijke teckel, is mijn hoofdrolspeler. Hieronder kun je alvast kennis met hem maken:

Schetsen van Wally
Wally
Voorbeeld van een dumy boekomslag voor het prentenboek.

Wil jij ook een ontwerp van Ceciel Maakt?! Ik lees graag wat ik voor je kan ontwerpen:

Met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.