Algemene voorwaarden

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden voor: de website, privacy statement, ontwerpen, webshop krijtstifttekening en workshops.

Algemene voorwaarden website Ceciel Maakt

Ceciel Maakt is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, KvK registratie: 66685583

Ceciel Maakt besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website en de juistheid van de opgenomen gegevens. Ceciel Maakt kan echter niet garanderen dat de site of de inhoud daarvan in alle gevallen beschikbaar, compleet, actueel, of betrouwbaar is.

Ceciel Maakt garandeert niet dat de site continu beschikbaar, veilig of fout vrij is. Ceciel Maakt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.cecielmaakt.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

Deze website bevat links naar een of meerdere websites die door andere partijen dan Ceciel Maakt worden geëxploiteerd. Degelijke links worden uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Ceciel Maakt heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Beeld-, merk- en auteursrecht 

Ceciel Maakt gebruikt naast eigen beeldmateriaal ook beeldmateriaal van derden, bronvermelding is hier een belangrijk onderdeel van. Mocht jij menen een recht te bezitten op een beeld op de website en staat je naam niet vermeldt, neem dan contact met ons op zodat de juiste bronvermelding geplaatst kan worden. Alle informatie op en van deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.

Reacties 

Je kunt reacties achter laten op delen van de website. Ceciel Maakt behoudt zich het recht voor de reacties te controleren op taal- en stijlfouten en deze zo nodig te redigeren of weigeren indien ze in strijdt zijn met algemene normen en waarden van fatsoen.

Advertorial en Review

Op Ceciel Maakt verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Sommige review producten zijn al in ons bezit, andere producten krijgen we (gratis) toegestuurd.

Soms krijgen we betaald voor het schrijven van advertorial content. Op die manier kan er full time aan de website gewerkt worden en kan het gebruik van Ceciel Maakt voor de lezer gratis blijven.

Dat betekent overigens niet dat we onze mening laten beïnvloeden, daar zijn wij veel te eigenwijs voor.

Als we enthousiast schrijven over producten of over merken dan worden we daar ook echt blij van. Alle inhoud van de artikelen, advertorials en reviews wordt namelijk door de Ceciel Maakt redactie zelf geschreven en er is altijd de keuze om een aanvraag wel of niet te behandelen.

Alleen zo kunnen wij en jij er zeker van zijn dat we staan achter datgene wat we schrijven.

Privacy Statement

Ceciel Maakt, gevestigd aan Benedictijnenborch 17, 5241 KR Rosmalen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Benedictijnenborch 17, 5241 KR Rosmalen.

Ceciel van der Pas – Keuben is de Functionaris Gegevensbescherming van Ceciel Maakt. Zij is te bereiken via hallo(at)cecielmaakt.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ceciel Maakt verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– IP-adres

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via hallo@cecielmaakt.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ceciel Maakt verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Ceciel Maakt analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Ceciel Maakt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

De wettelijke grondslag is het aangaan van een overeenkomst. De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is, of om op verzoek van de betrokkene vóór de sluiting van een overeenkomst maatregelen te nemen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ceciel Maakt neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ceciel Maakt) tussen zit. Ceciel Maakt gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Google analytics om op de website het surfgedrag van bezoekers te meten, Mail Chimp en Jetpack voor het verzamelen van emailadressen voor het versturen van nieuwsbrieven van Ceciel Maakt.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ceciel Maakt bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens (waaronder naam, adres, telefoonnumer en mailadres) > Bewaartermijn: 7 jaar voor fiscale doeleinden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ceciel Maakt verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ceciel Maakt blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht:

Google analytics | Website | PRIVACYVERKLARING
Hostnet | Website hosting | E-mail | PRIVACYVERKLARING
Wordpress | Website, contact en nieuwsbrief | PRIVACYVERKLARING
Social Media | Promotionele doeleinden
Leveranciers | Leveringsdoeleinden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ceciel Maakt gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ceciel Maakt gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: Cookies wat zijn dat en wat doen ze

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Ceciel Maakt en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hallo@cecielmaakt.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Ceciel Maakt wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ceciel Maakt neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via hallo@cecielmaakt.nl

Algemene Voorwaarden van Webshop Krijtstifttekening

(onderdeel van krijtstifttekening.nl en www.cecielmaakt.nl).

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Webshop Krijtstifttekening. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je hier akkoord mee gaat. Webshop Krijtstifttekening garandeert dat de producten voldoen aan de vermelde specificaties.

DOWNLOADS
Bij aankoop van een ontwerp, kun je deze 2 maal downloaden maar zo vaak printen als je wil.

PERSOONLIJK GEBRUIK
De printables zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag het dus niet doorverkopen, digitaal of geprint.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% btw.

PRIVACY
Webshop Krijtstifttekening houdt zich aan de Wet van Persoonsregistraties. We respecteren je privacy en zullen je gegevens niet verstrekken aan derden.

RETOUR
Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen aangezien het om digitale producten gaat, is het niet te controleren of je product gebruikt is of niet.

GARANTIE
Webshop Krijtstifttekening garandeert dat de producten in de shop van hoge kwaliteit zijn. Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid zijn voor eigen verantwoording.

AFBEELDINGEN
De afbeeldingen zijn slechts een benadering en kunnen er op elk scherm anders uitzien, dus hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

OVERMACHT
Webshop Krijtstifttekening is niet aansprakelijk indien een overeenkomst niet nagekomen kan worden door overmacht.

LEVERING
De printables zijn altijd op voorraad, deze zijn direct te downloaden na betaling. Je krijgt per email een download-link.

Algemene voorwaarden ontwerpen

1. SCHETSFASE EN DEADLINE

  1. a) Bij aanvang van de opdracht wordt afgesproken hoeveel verbeterrondes bij de prijs inbegrepen zijn.
    b) Afspraken over (tussentijdse) deadlines, worden van te voren afgesproken in gezamenlijk overleg.

Vertraging kan mede worden voorkomen door het tijdig feedback geven op tussentijds aangeleverde schetsen of uitwerkingen. De verantwoordelijkheid voor vertraging opgelopen door een late reactie van de opdrachtgever, ligt dan ook bij de opdrachtgever, en kan verschuiving van de deadline betekenen.

2. WIJZIGING, OF ANNULERING OPDRACHT

  1. a) Bij meerwerk of uitloop ten gevolge van wijziging van de opdracht of wijziging van de briefing, zal in gezamenlijk overleg een meerprijs worden bepaald op basis van het voor de ontwerper gebruikelijke honorarium.
    b) Bij annulering van de opdracht om welke reden dan ook is de opdrachtgever volledige honorering verschuldigd voor het al gedane werk, tenzij aantoonbaar sprake is van wanprestatie van de zijde van de ontwerper.

3. VERANDERINGEN IN DE ONTWERPEN

Het is de opdrachtgever niet toegestaan, zonder toestemming van Ceciel Maakt, veranderingen in de ontwerpen aan te (laten) brengen.

4. NAAMSVERMELDING

De naam van de ontwerper moet op passende wijze in de publicatie vermeld worden.

5. AUTEURSRECHT

  1. a) Mits anders afgesproken, blijft het auteursrecht bij Ceciel Maakt.
    b) De opdrachtgever verkrijgt, tenzij anders afgesproken, door betaling het exclusieve recht om de ontwerpen te publiceren in de afgesproken uitgave. Dit kan gaan om boeken, promotiemateriaal, bijbehorende DVD’s, digitale uitgaves enz.
    c) Mocht de opdrachtgever de ontwerpen vaker willen gebruiken, in een herdruk of in extra materiaal, of willen verkopen naar bijv. het buitenland, dan wordt hierover eerst contact opgenomen met Ceciel Maakt en kunnen we daar een vergoeding voor afspreken.

6. EIGENDOMSRECHT

Indien niet uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen blijven de ontwerpen eigendom van Ceciel Maakt.

7. BETALING

Betalingen dienen te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum. Indien de opdrachtgever zijn betalingsverplichtingen niet nakomt, dan is het hem niet toegestaan het werk te publiceren/ te vermenigvuldigen.

Algemene voorwaarden Ceciel Maakt voor Workshops

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met Ceciel Maakt afsluit. Voordat je je opgeeft voor een workshop is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden voor een workshop, geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

1: Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft workshops.

1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een cursus, workshop, training of opleiding komt tot stand door het indienen van een aanvraagformulier door cliënt cq deelnemer en het verstrekken van een bewijs van inschrijving door Ceciel Maakt.

2: Inschrijvingen

2.1 Alle cursussen, workshops, trainingen of opleidingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

2.2 Ceciel Maakt behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.

2.3 Na inschrijving ontvangt u een (elektronische) ontvangstbevestiging via e-mail die uw inschrijving bevestigd maar nog niet definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen. Hierna volgt een aparte mail met bevestiging van de deelname van de workshop.

2.4 Per workshop of cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 8 en 12 deelnemers per workshop of cursus. Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken.

2.5 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

  1. Afmelden door de deelnemer

3.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren.

3.2 Bij afmelding voor een workshop of cursus wordt er €5,- aan administratiekosten ingehouden.

3.3 Afmelding voor een workshop:

Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.

  1. Annulering/verplaatsing door Ceciel Maakt 

4.1 Ceciel Maakt s gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

4.2 Ceciel Maakt is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

4.3 Ceciel Maakt is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

5: Betaling

5.1 De deelnemer dient de gehele vordering binnen 7 dagen na factuurdatum te voldoen tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen met Ceciel Maakt . De deelnemer krijgt 7 dagen voor deelname een factuur per e-mail.

5.2 Indien men na aanvang van een cursus de deelname geheel of ten dele stopt, heeft men geen recht op enige terugbetaling van de cursuskosten.

6: Klachten 

6.1 Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact met Ceciel Maakt op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

6.2 Het indienen van een klacht ontslaat opdrachtgever niet van haar betalingsverplichting.

7: Aansprakelijkheid

7.1 Ceciel Maakt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

7.2 Tijdens de workshop en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Ceciel Maakt is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken als er gewerkt wordt met bijvoorbeeld verf of inkt.

8: Geheimhouding

8.1 Cursisten en deelnemers verplichten zich tot geheimhouding jegens derden van alle informatie die zij van medecursisten tijdens de bijeenkomsten ontvangen en waarvan de cursisten en deelnemers het vertrouwelijke karakter moeten begrijpen.

9: Overig

9.1 Al het cursusmateriaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt. Het maken van opnamen in beeld en/of geluid van een (gedeelte van) een workshop of cursus is niet altijd toegestaan, vraag Ceciel Maakt tijdens de workshop wat wel of niet via social media gedeeld mag worden. De deelnemer is niet gerechtigd cursus-, workshop-, trainings-, of opleidingsmateriaal, waarop rechten zoals hiervoor bedoeld aan Ceciel Maakt toekomen, op enigerwijze aan derden af te staan of in gebruik te geven.

9.2 Ceciel Maakt behoudt zich altijd het recht om de workshops en cursussen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.

9.3 Parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.