Portretje met een knipoog

verzameling van portretjes

Een persoonlijk portret is het leukste kado om te geven of zelf te houden! Laat jezelf, je vriend(in), je huisdier, je familie of dierbaar persoon vastleggen met een persoonlijke illustratie van Ceciel Maakt. Leuk voor in de woon- of kinderkamer of als cadeautje voor bijvoorbeeld opa en oma! Lees er hier meer over. 

Persoonlijk portret van Ceciel Maakt 

Na een vakantie op Ameland vond ik het leuk om een grappig portretje te maken van mijn zoontje. Een illustratie met een knipoog, in cartoon stijl en in zwart-wit. Ik plaatse deze op mijn Instagram account en de reacties waren super! Heel veel volgers werden er vrolijk van en er kwamen zelfs tekenverzoeken. Zo zijn de ‘portretjes met een knipoog’ in mijn webshop ontstaan.

Illustratie in fotolijst bij plant
Het portretje van mijn zoontje.

Hoe maak je mijn persoonlijke portret?

Wanneer je bij mij een persoonlijke portret besteld, ga ik voor je aan de slag. Jij stuurt mij de foto’s van diegene die vastgelegd worden door mij. Dat hoeven geen foto’s te zijn waar alle personen of huisdieren samen opstaan. Losse foto’s zijn juist fijner. Het is belangrijk dat dit scherpe foto’s zijn waarbij die persoon / het huisdier recht in de camera kijken. Bij personen zijn foto’s tot de middel voldoende. Foto’s van huisdieren graag helemaal van kop tot staart. Dan kan ik al die persoonlijke kenmerken ( bv vlekjes of kleuren) goed vastleggen. 

Mocht je een bepaalde compositie / volgorde graag terug willen zien, bijvoorbeeld de kat of hond naast je kindje en die dan weer naast jou, laat mij dit dan van tevoren weten. Dan maak ik dat voor jou. Geen voorkeuren?! Dan maak ik er zelf wat leuks van. Vervolgens ga ik aan de slag waarbij ik de losse foto’s en jullie wensen verwerk in één illustratie.

fotolijst met getekende poezen
Persoonlijke illustratie van een vrolijke katten familie die ik mocht illustreren. Origineel en persoonlijk kado dat ik maakte op basis van losse foto’s.

Wanneer is mijn persoonlijk portret klaar?

Nadat ik je bestelling en de foto’s per mail heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik maak een eigen interpretatie van de aangeleverde foto’s. Ik kijk naar kenmerken van die persoon of het huisdier en laat dat in de illustratie terugkomen. Hou er rekening mee dat het een illustratie met een knipoog is: in cartoon stijl en in zwart-wit. De illustraties krijgen ook een geïllustreerde achtergrond met bijvoorbeeld stipjes, streepjes, rondjes etc, zie hiervoor ook de voorbeelden in de foto’s. Het is dus geen kopie van één van de aangeleverde foto.

Voor deze achtergrond heb ik gebruik gemaakt van heel veel stipjes.
getekende familie in fotlijst
Persoonlijk portret van jezelf, van je huisdieren, voor je vrienden of je familie. Origineel en persoonlijk kado dat ik maak op basis van jouw foto.

Ik hanteer ongeveer 8 tot 21 werkdagen om alles uit te kunnen tekenen. Daarna stuur ik je een mailtje dat het persoonlijke portret af is. Je kunt het dan zelf printen.

De bestelde illustratie is alleen voor persoonlijk gebruik. Wil je deze voor commerciële doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld een logo; mail mij dan. Hieraan zijn andere prijzen verbonden en ik kan je de illustratie digitaal verstrekken.

Ben je enthousiast geworden?! Leuk! Dan zie ik je bestelling graag in mijn mailbox :). Check mijn contactpagina voor mijn mailadres.
getekende familie in een fotolijstje
Dit is het portretje met een knipoog van mijn familie :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.