Sint aftelkalender – Sint kado tips

poster sinterklaas in kinderkamer

Het is bijna zover: Sinterklaas komt weer in ons land. Wat is dat spannend voor je kindje, maar wanneer komt hij dan precies? Met deze poster hoeft je kindje dat niet meer te vragen! Deze Sint aftelkalender geeft hierop antwoord, is gratis te downloaden en dus meteen in huis! Lekker makkelijk en fijn.ย 

Sint aftelkalender

Met deze Sint aftelkalender tel je samen met je kindje af tot pakjesavond! Zo maak je de gezelligste tijd van het jaar, maar ook de spannendste, lekker overzichtelijk voor je kleintje. Want door vakjes in te kleuren en te benoemen, geef je structuur en duidelijkheid aan in deze spannende Sinterklaastijd. Geef bijvoorbeeld kleuren aan:

  • de intocht van Sint en Piet;
  • schoen-zet-dagen;
  • wanneer Sinterklaas op school komt;
  • wanneer het pakjesavond is.

Op deze manier is de Sint aftelkalender niet alleen een aftelkalender voor pakjesavond, maar gebruik je hem multi functioneel.

Bol AlgemeenBol AlgemeenDesign en lifestyle

Sint aftelkalender gratis te printen

poster tegen de wand. poster met teckel verkleed als sinterklaas

Via de onderstaande link kun je de aftelkalender opslaan op je computer:

Sint aftelkalender Wally

De PDF opent op een apart tabblad. Sla deze eerst op op je computer voor een goed printresultaat. Open daarna je freebie met PDF creator (via deze link gratis te downloaden). Check dan met je printer welke verhouding ervoor zorgt dat de aftelkalender mooi verdeeld wordt op een A4. Het zou namelijk zonde zijn als je de helft mist ๐Ÿ™‚ . Nog een tip: wanneer je de vakjes gaat inkleuren en afstrepen is het fijner als je de freebie op wat dikker papier print. Dan weet je zeker dat het papier niet snel kreukt of scheurt tijdens het kleuren.

Veel plezier ermee!

Wil je meer gratis printables?! Check dan mijnย freebie pagina. Hierop staan super leuke kids printables zoals een zoenpasje, opa & oma verjaardagposter, beloningskaart en een superhelden diploma! ย 

*Weetje: Deel je mijn gratis printable op je eigen blog (te gek!) dan graag wel de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Dat is wel zo fair. Pin je de freebie printable op een Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de freebie pdf link. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciรซle doeleinden. Wil je dat toch wel,ย mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :).

Design en lifestyleDesign en lifestyle

1 Reply to “Sint aftelkalender – Sint kado tips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.