Kleurplaat voor volwassenen – Love yourself more

kleurplaat

Heb jij het ook al ontdekt: kleuren voor volwassenen?! Vroeger kon ik mezelf uren verliezen in een kleurplaat. Ik was dan op en top geconcentreerd, met het puntje van mijn tong uit mijn mond. Tegenwoordig heb ik het inkleuren weer helemaal opnieuw ontdekt. Kleuren is voor mij ontspannen, een soort van mindfulness. Ik stop met piekeren en ben alleen maar bezig met mooie kleuren op het papier zetten. Lijkt jou dat ook wel wat en wil jij dat ook eens proberen?! Download dan mijn gratis kleurplaat voor volwassenen. 

Kleurplaat voor volwassen – body positivity

inkleuren kleurplaat

Waarom koos ik voor het thema ‘body positivity’? Ik zag het steeds meer voorbijkomen in tijdschriften, op social media en zelfs op posters en schilderijen voor in je huis. Maar wat was het eigenlijk? Dus ik zocht het op. Body positivity is ontstaan als een beweging die zich richt op het idee dat alle lichamen goed zijn en gezien mogen worden. Een boodschap die steeds breder gehoord en gedragen wordt. Body positivity wordt vaak gebruikt als een soort synoniem voor zelfliefde. En dat moedig ik graag aan! Vandaar deze volslanke dame omringt door prachtige bloemen.

Het leuke aan een kleurplaat is dat je het zelf de kleuren kan geven die jij mooi vindt. Afkomst is hierbij helemaal niet belangrijk, het kleurgebruik is het enige wat van belang is. Dus kies kleuren uit die jij mooi vindt en maak er een mooi geheel van. Zelf koos ik voor mijn lievelingskleur blauw en combineerde dat met tinten roze / rood.

kleuren

Ben je nog op zoek naar mooie kleurpotloden. Dit zijn mijn favoriete:

Kleurplaat voor volwassen – gratis download

Via deze link kun je de kleurplaat opslaan op je computer: Kleurplaat voor volwassenen – Love yourself more

De PDF opent op een apart tabblad. Sla deze eerst op op je computer voor een goed printresultaat. Open daarna je freebie met PDF creator (via deze link gratis te downloaden). Check dan met je printer welke verhouding ervoor zorgen dat de kleurplaat mooi verdeeld wordt op een A4. Het zou namelijk zonde zijn als je de helft mist 🙂 . Nog een tip: voor een kleurplaat is het fijner als je de freebie op wat dikker papier print. Dan weet je zeker dat het papier niet snel kreukt of scheurt tijdens het kleuren.

Veel plezier ermee!

Wil je meer gratis printables?! Check dan mijn freebie pagina. Hierop staan super leuke kids printables zoals een zoenpasje, opa & oma verjaardagposter, beloningskaart en een superhelden diploma!  

*Weetje: Deel je mijn gratis printable op je eigen blog (te gek!) dan graag wel de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Dat is wel zo fair. Pin je de freebie printable op een Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de freebie pdf link. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Wil je dat toch wel, mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :).

Gek op printables? Check dan mijn shop voor prachtige (vrouwen) prints. Dit zijn twee prachtige voorbeelden (maar er is meer 🙂 ):

Verlegen, bloemen meisje. Een echte schoonheid getekend in prachtige zwarte lijnen. Style je huis, kantoor of gezamenlijke ruimte met deze prachtige poster! Of geef het kado. Door de digitale download hoef je niet te wachten op de post, maar heb je het direct in huis! Betaalbare kunst voor aan je muur.
Female Empowerment poster
Female Empowerment poster. Deze mooi vrouw straalt het uit! Het in eigen handen nemen van je bestaan. Het halen van inspiratie en kracht uit alles in en om je heen en het maken van eigen beslissingen om het leven te leiden dat jij voor ogen hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.