Wally zomer kleurplaat – gratis printen

Yoehoe de vakantiedagen komen er aan! En wat is het fijn om op vakantie geen gedoe met je kids te hebben en ze lekker bezig te zien met bijvoorbeeld een kleurplaat. Dus speciaal voor jullie is er een Wally zomer kleurplaat. Een freebie die ik zelf tekende en gratis weggeef aan jullie! Leuk voor peuters, kleuters en mama en papa :). 

Zomer kleurplaat

Wat heb ik een voorpret gehad met het maken van deze kleurplaat. Wally is namelijk gek op vakanties en probeert zijn hele auto zo vol mogelijk speeltjes te stoppen. Hij neemt bijna altijd zijn gehele ballenvoorraad mee. Ook vind hij het fijn om zoveel mogelijk botjes mee te nemen, dus zijn koffers zitten er vol mee. Wally is ook gek op zwemmen en surfen, dus die plank mag niet ontbreken! Heel zijn auto heeft hij volgepropt met zijn spulletjes. Hij kan er zelf nog net bij. Onderweg naar het strand rijdt hij door een prachtig landschap met kastelen. Ook ziet hij een luchtballon.

Heb je nog fijne kleurpotloden nodig? Bestel ze snel via:

Zelf heb ik al een voorbeeld gegeven van hoe de kleurplaat ingekleurd kan worden, maar dat kan je kindje vast veel beter! Je kan hem via deze link gratis downloaden*: Wally zomerkleurplaat

Veel plezier ermee! En! Ik zie graag jouw ingekleurde kleurplaat! Kom me opzoeken op Instagram op Facebook en tag me in jouw foto. Dan kom ik zeker een kijkje nemen!

Bol AlgemeenBol AlgemeenDesign en lifestyle

Wally kleurboek

Vind je deze kleurplaat nu te gek?! Dan heb ik goed nieuws! Er is een Wally kleurboek! ! Het kleurboek heeft maar liefst 19 kleurplaten op dubbelzijdig gedrukt A4 papier van 160 gram! Ze zijn verdeeld in de thema’s zomer, herfst, winter, feest, dromen en voertuigen. Ook staat er een voorbeeld in hoe je Wally zelf stap voor stap kan tekenen. Leuk voor jongens en voor meisjes!

Te koop bij mij :). Mail me als je er eentje of meerdere wil ontvangen via hallo at cecielmaakt.nl

Hieronder zie je een aantal leuke voorbeelden. kleurboek kleurboek kleruboek

Wil je meer gratis printables?! Check dan mijn freebie pagina. Hierop staan super leuke kids printables zoals een zoenpasje, opa & oma verjaardagposter, beloningskaart en een superhelden diploma! 

Freebie printen & gebruiken 
De PDF (die je onder de link vind) opent altijd op een apart tabblad. Sla deze eerst op op je computer, zodat je een goed printresultaat krijgt. Open daarna je freebie met PDF creator (via deze link gratis te downloaden). Check dan met je printer welke verhouding er het beste bij past. Mijn meeste freebies print je het beste uit op A4. Soms is het zelf mooier als je de freebie op wat dikker papier print. 

*Weetje: Deel je mijn gratis printable op je eigen blog (te gek!) dan graag wel de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Dat is wel zo fair. Pin je de freebie printable op een Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de freebie pdf link. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Wil je dat toch wel, mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.