Freebie

Op mijn freebie pagina vind je al mijn gratis te downloaden printables. Voor jezelf (bv mijn wijnquotes), voor de kids (bv mijn juffendag kaartje) of voor je familie (zoenpasje). Voor ieder wat wils en er komen er vaak meer bij. Van mij, speciaal voor jou. Veel plezier ervan!

Freebie – zoenpasje

freebie, gratis printable, gratis download

Een zoenpasje om altijd bij je te hebben. Dat is toch een prachtig kado om te geven. Je kan hem aan iedereen die je lief is geven: opa, oma, je vriendje of vriendinnetje of misschien wel de juf? Dan hebben ze altijd iets liefs van jou bij zich. Te printen via onderstaande link. Als je hem na het printen en invullen ook nog eens plastificeerd, dan gaat het zoenpasje nog langer mee :).

Zoenpasje

Freebie – opa & oma verjaardagvel

Een gratis te printen vel met vragen over oma of oma . Leuk om door je kids als verjaardagskaart of verrassing in te vullen voor oma of opa. Via deze link te downloaden:

Opa & Oma poster pdf

Is je printpapier op? Bestel dan even snel bij (vandaag besteld, morgen in huis ๐Ÿ™‚ )

Kantoor en schoolKantoor en school

Freebie – beloningskaartfreebie, gratis printable, gratis download

Voor mijn kleine vriendje maakte ik een beloningskaart voor het oefenen met lezen, want hij vind het moeilijk en ‘niks aan mama’. Met 4x lezen krijgt hij een beloning zoals bijvoorbeeld dit keer extra lang opblijven. Hopelijk geeft het hem nu net dat beetje stimulans! Ik heb er een #freebie van gemaakt in 3 kleurvarianten:

Beloningskaart pdf

Freebie – superheld diploma

freebie, gratis printable, gratis download, super helden diploma

Wie wil er nu geen super held zijn? Ik wel hoor ๐Ÿ™‚ en je kids vast ook. Dus dit super helden diploma komt vast van pas voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, een themadag op school of ‘gewoon’ omdat je kleine het verdiend heeft. Te downloaden via deze link:

Superhelden Diploma

ComputerComputerComputerComputer

Freebie – Sint aftelkalender

poster tegen de wand. poster met teckel verkleed als sinterklaas ……. .

Wat is het soms lang wachten op die lieve Sint en zijn Pieten en wat is dat moeilijk. Maar niet met de Sint aftelkalender van Wally! Gratis te printen op mijn inclusief leuke tips voor Sint kado’s. Dus heel fijn voor de kids EN mama!

> Lees hier het blog en download de aftelkalender.

Freebie – juffendag

Een keer per jaar is het bij ons Juffendag. De feestdag van de juf op school. Bij een feest hoort een kado en dat maakte we met de hele klas. Het ontwerp van dit DIY kado (een herinneringsboekje) en de kaart zijn door mij zelf ontworpen. Ik stel ze gratis ter beschikking als download op mijn blog. Klik door naar het juffendag blog om alles te kunnen downloaden.

Freebie – Wally boekenlegger

boekenleggerIk ben gek op lezen en voorlezen! Wij hebben al vele avonden leesplezier gehad. Deย boekenlegger is hierbij onze beste vriend, maar wij raken deze weleens kwijt doordat ze uit het boek vallen. Dus verzon ik daarvoor een oplossing: een boekenlegger met magneetje. Super handig. Uiteraard werd het een Wally boekenlegger. Ik vind hem zo leuk geworden dat ik hem graag met jullie deel.

> In dit blog vind je de gratis boekenlegger printable.

Freebie – wijnquotes

Ben jij een wijnliefhebber met humor? Check dan deze : Wine not ?! Te gek toch! Ik maakte er een poster van die je gratis kan downloaden. Check all 4 variaties via deze link: blog Wine not. Cheers! Naast deze leukerd maakte ik nog een wijnquote:ย ‘Time flies when you are having fun’. Ik maakte deze in maar liefst 6 variaties. Klik door naar wijnblog om ze te kunnen downloaden.

Gratis sjabloon raamtekening PDF cactus hartje
Gratis raamtekening
Ben je fan van raamtekeningen? Ook daarvan heb ik vele freebies (= gratis sjablonen voor een raamtekening). Check mijn pagina gratis raamtekening.

 

Cartridges op? Bestel hem snel even bij:

ComputerComputer

Freebie printen & gebruiken

De PDF (die je onder de link vind) opent altijd op een apart tabblad. Sla deze eerst op op je computer, zodat je een goed printresultaat krijgt. Open daarna je freebie met PDF creator (via deze link gratis te downloaden). Check dan met je printer welke verhouding er het beste bij past. Mijn meeste freebies print je het beste uit op A4. Soms is het zelf mooier als je de freebie op wat dikker papier print.

*Weetje: Deel je mijn gratis printable op je eigen blog (te gek!) dan graag wel de link gebruiken naar deze pagina enย niet de directe link naar de download. Dat is wel zo fair. Pin je de freebie printable op een Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de freebie pdf link. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciรซle doeleinden. Wil je dat toch wel,ย mail me dan eerst evenย en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :).ย