Gehandletterde verjaardag poster

Zoek je een kado voor een speciale leeftijd: koop mijn gehandletterde verjaardag poster. Voorzien een persoonlijke illustratie van de jarige.

Jarig? En ook nog een speciale leeftijd? Dan heb ik een leuke kadotip voor jou: mijn gehandletterde verjaardag poster! Niet zomaar een poster maar een poster die voorzien is van een persoonlijke illustratie van de jarige. Erg bijzonder dus. Ik heb 3 soorten in mijn shop. Kijk je mee?!

Gehandletterde verjaardag poster van Ceciel Maakt 

Een tijdje geleden werd een goede vriend van ons 50. Een hele speciale leeftijd. Ik kon het niet laten om een persoonlijk kado voor hem te maken. Speciale leeftijden vragen daar ook om ;). Dus ik maakte dit verjaardag portretje met een knipoog voor hem.

Verjaardag poster met handlettering. Ook mogelijk voor speciale leeftijd. Altijd met persoonlijke illustratie van jezelf, vriend(in) of familie.

Ik kreeg er zoveel leuke reacties op, dat ik besloot om meer mensen hiermee blij te maken. Dus vanaf vandaag kun je deze leuke verjaardag poster ook kopen in mijn webshop!

Welke soorten gehandletterde posters zijn er?

Om iedereen een keus te geven heb ik 3 soorten gemaakt. Een algemene poster die je voor iedereen kan gebruiken. Dus leuk voor papa, mama, opa en oma maar ook voor de kids. Ik noem deze de ‘Happy Birthday’ poster en hieronder zie je een voorbeeld:

Verjaardag poster met handlettering. Ook mogelijk voor speciale leeftijd. Altijd met persoonlijke illustratie van jezelf, vriend(in) of familie.
De Happy Birthday verjaardag poster met persoonlijk portretje.

Voor speciale leeftijden heb ik ook twee ontwerpen gemaakt. Zo is er de ‘Cheers to xx years’ poster. Die je voor je 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag kan kopen. Dit de voorbeelden:

En dan heb ik ook de variant gemaakt ‘xx & Fabulous’ . Die kun je ook voor een 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag kopen. Dit zijn de voorbeelden:

Vind jij ze ook leuk?! Waar wacht je dan op! Mail mij en ik maak ze voor je! 

Is dit het nou net niet, maar vind je het wel leuk. Dan kan ik ook een persoonlijk ontwerp op maat voor jou maken. Mail me via hallo@cecielmaakt.nl en geef je wensen door. Dan kan ik kijken wat voor moois ik voor je kan maken :)>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.