InspiratieDoeBoek 2 – Voor vrouwen die op zoek zijn naar meer grip op hun leven

Uit balans zijn door het vele zorgen voor anderen is een veelgehoorde klacht bij coach Yura Boerma. Vrouwen geven veel van zichzelf weg. Daardoor vergeten ze zichzelf en voelen ze zich moe en uit balans. Soms zijn ze de grip op hun leven kwijt of vastgelopen. Het InspiratieDoeBoek 2 helpt hen om weer in balans te komen. Balans tussen geven en nemen, tussen zorgen en zelfzorg, tussen hoofd en hart. Het is een vervolg op het eerste InspiratieDoeBoek dat gericht is op meer ruimte, rust en tijd voor jezelf creëren. Het InspiratieDoeBoek 2 verscheen in november 2022.

Boek met ringband
Voorbeeld van het InspiratieDoeBoek 2
“Op social media en in mijn mailbox krijg ik steeds vaker de vraag waar het tweede InspiratieDoeBoek blijft”, geeft Yura aan. “De vrouwen die het eerste boek lazen, vonden het boek een fijn me-time en zelfzorg moment. Ook maakten zij met behulp van het boek de eerste stappen in hun eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze hebben er behoefte aan om hier verder aan te werken. Het liefst op een inspirerende en creatieve manier, zoals in het eerste InspiratieDoeBoek”. Dat gaf Yura de motivatie om een vervolg te schrijven.

Practice what you preach

Een andere reden waarom er een tweede boek komt, is dat Yura graag schrijft. “Ik zeg regelmatig tegen mijn coachees: Blijf de dingen doen waar je blij van wordt. Altijd. Dus dat wil ik zelf ook graag waarmaken!”

Coproductie InspiratieDoeboek 2

Het InspiratieDoeBoek 2 is een coproductie van auteur Yura Boerma en illustrator Ceciel van der Pas – Keuben. Ceciel maakte de illustraties en gehandletterde quotes voor het eerste boek. De samenwerking was zo’n succes dat het vervolgboek een 100% samenwerking wordt, van A tot Z.

De auteur en illustrator 

Yura Boerma is naast auteur ook coach met twee bedrijven. Balans- & wandelcoach bij MAMcoaching (2010), voor moeders die de juiste balans zoeken. En zelfzorgcoach bij PosiYou (2020). Voor vrouwen die op zoek zijn naar meer grip op hun leven. Yura is moeder, getrouwd en mantelzorger. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om in balans te zijn.

Ceciel van der Pas – Keuben illustreert voor Ceciel Maakt en werkt daarnaast in het communicatievak. Zo combineert zij haar creatieve kant met het praktische. Zij vertaalt tekst in beelden zodat dit voor iedereen herkenbaar is. Illustraties die je raken en in beweging zetten. Ze stemt de complete vormgeving van het boek hierop af.

Doelgroep InspiratieDoeboek 2

De InspiratieDoeBoeken zijn geschreven voor de doelgroep van PosiYou. Dat zijn vrouwen tussen de 35 en 55 jaar die in een levensfase zitten waarin ze zich afvragen: waar sta ik nu, wat wil ik wél en wat niet. Een fase waarin er behoefte is om stil te staan bij wat écht belangrijk is. Waar je energie van krijgt. Wat je draag- en veerkracht verhoogt en je stress en piekeren vermindert.
Het 1e InspiratieDoeBoek is in eigen beheer uitgegeven op 7 december 2020. InspiratieDoeBoek 2 komt half november 2022 uit (ook in eigen beheer).

Meer informatie over het InspiratieDoeboek 2

Denk jij nou: InspiratieDoeBoek 2 wil ik wel hebben!

Koop het InspiratieDoeBoek 2 in de webshop van PosiYou door op de onderstaande afbeelding te klikken:
boek met vrouw op bankjeEventueel ook geinteresseerd in het eerste deel? Check dan mijn blogbericht: Mindful handlettering & InspiratieDoeBoek, hoe kwamen die in mijn leven?

Professioneel geïnteresseerd in het InspiratieDoeBoek 2?

Ben je een blogger, schrijver voor een (online) tijdschrift, coach, uitgever of andere professional die met ons wil praten over het InspiratieDoeBoek? Dan zien we ook graag jouw mailtje in onze mailbox! Gebruik dan hetzelfde adres wat hierboven staat.