Gratis raamtekening

Gratis sjabloon raamtekening PDF cactus hartje

Wil jij ook een gratis raamtekening?

Wil je graag een DIY van een gratis raamtekening proberen? Dat kan met deze gratis sjablonen voor een raamtekening. Zie hieronder de voorbeelden van een raamtekening en kies daaronder je sjabloon. Ontzettend makkelijk om te maken! Lees daaronder dan ook nog even door voor tips voor het maken van een raamtekening, tips voor het maken van foto’s van een raamtekening en nog meer leuke tips voor lol met een krijtstift (want je kan er zoveel leuke andere dingen mee doen)!.

Hoe maak je een gratis raamtekening?

STAP 1 – Zoek een sjabloon uit (onderaan de pagina te downloaden) en sla het op op je computer.

STAP 2 – Print het ontwerp uit en plak het papier met wat washi tape of schilderstape op de buitenkant van het raam.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

STAP 3 – Trek met een krijtstift (wil je weten welke de fijnste zijn? lees dan mijn blog over krijtstiften) de tekening aan de binnenkant van het raam over.

STAP 4 – Verwijder het papier aan de buitenkant en je raam is prachtig & hip versierd!

Liever een filmpje als gebruiksaanwijzing, check deze:

Tips voor het maken van foto’s van een raamtekening:

  1. Maak de foto van onder of van de zijkant, dan zie je jezelf er niet in en kun je zien wat het doet met de achtergrond.
  2. Maak de foto wanneer het bewolkt is of in de late namiddag wanneer er geen zon op de ramen schijnt. Dat scheelt enorm in helderheid en duidelijkheid van de tekening op het raam. 

Mocht je een van mijn freebies op je raam maken, deel dan je foto en tag me op instagram of Facebook . Je kan ook de hashtag #cecielmaakt gebruiken. Ik vind dat super leuk en laat graag een reactie bij je achter :).

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Tips voor lol met een krijtstift!

Met een krijtstift kun je niet alleen raamtekeningen maken, je kan er zoveel meer leuke dingen mee maken. Hieronder geef ik je een aantal leuke DIY tips met een krijtstift:

krijt ballonOp zoek naar een uniek en persoonlijke party accessoire: STOP MET ZOEKEN! Deze krijt ballonnen zijn HET ultieme DIY party onderdeel wat je zelf maakt en super leuk en makkelijk is om thuis zelf te maken met een krijtstift.

Check mijn blog krijt ballon. Je leest dan het foto stappenplan om het zelf thuis te maken of kijkt het filmpje.

Krijtstift ideeën, tekenen op glas, raamstiften, voorbeelden raamtekening, raam krijtstift, stiften voor op glas, krijtbord stiften, krijtbord teksten, krijtstift raam, krijttekening, kalkstift

Een raamtekening maar dan niet op je raam….. Eeuh ja dat kan! Ik laat je zien hoe je een leuk design kan maken op een glasplaat of stuk plastic wat je omvormt naar een unieke woondecoratie (voor een klein prijsje). Uiteraard weer met een stappenplan zodat je het zelf ook kan maken. Check mijn blog krijtstiften op plastic. Have fun!

Met krijtstift op een spiegel schrijven: spiegel berichtjes

Laat jij wel eens een berichtje achter voor je lief maar leest hij/ zij hem dan niet? Plaats die dan eens op je spiegel in huis, succes gegarandeerd! En ook nog eens leuk om te maken. Check mijn blog spiegel berichtjes.

krijtstiften soorten

Krijtstiften / raamstiften / chalkers / krijtbordstiften er zijn heel veel namen voor. Iedereen kent ze maar weet je eigenlijk wel welke je kan gebruiken, hoe ze werken en waar je ze kan kopen? In mijn blog welke krijtstiften werken fijn geef ik je daarop mijn persoonlijke mening. Uiteraard staan er ook tips & tricks bij die je zeker kan gebruiken. Dus check hem maar eens snel!

ComputerComputer

Gratis sjablonen voor een raamtekening

Deze sjablonen stel ik, namens mijn webshop krijtstifttekening, gratis* beschikbaar:

Fan?! Behoefte aan meer sjablonen voor een raamtekening? Bezoek dan de webshop van krijtstifttekening! De sjablonen zijn voor kleine prijsjes ( vanaf €3,95) al te koop en te downloaden. Ook voor raamtekening op maat voor bv geboortes, feestjes (sweet 16) en bedrijven!

*Weetje: Deel je een freebie / raamtekening van mij via je eigen blog (tof!) dan graag de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Pin je op een eigen Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de downloads. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Wil je dat toch wel, mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :).