Raamtekening op maat

Raamtekening op maat sweet 16 website 00

Je hebt interesse in een raamtekening op maat voor op je eigen raam, voor vrienden of voor je winkel, bedrijf of iets anders. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Hieronder lees je de werkwijze, dan weet je wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. 

Ontwerp voor een raamtekening op maat: 

Ik kan ontzettend veel voor je maken: van handlettering teksten met tekeningen (doodles) tot strakke lettertypes en designs (zie voorbeelden op mijn sjablonen pagina en op deze pagina). Maar wat het uiteindelijk gaat worden is natuurlijk helemaal afhankelijk van jullie smaak. Hierdoor is het handig als je een aantal voorbeelden door geeft van jullie smaak (b.v. aan de hand van een verborgen Pinterest bord waar je mij toegang tot geeft). Dan kan ik zien wat jullie smaak is en kan ik daar een ontwerp op maken. Tevens is het ook fijn om te weten wat er, naast de tekening, op het ontwerp moet komen te staan. Een heleboel informatie die nodig is om jouw speciale ontwerp te maken.

Werkwijze bij een raamtekening op maat:

Nadat je hebt doorgegeven dat ik voor je mag werken en ik de gevraagde informatie van je heb ontvangen, ga ik aan de slag. Binnen 2 weken zet ik een eerste ontwerp op en mail dat naar je toe. Hierop kan je 1 maal een aanpassing doen. Je geeft mij feedback en ik maak de gewenste aanpassing(en). Probeer hierbij zo concreet en uitgebreid mogelijk in je reacties te zijn. Opmerkingen zoals ‘dat vind ik niet leuk’ is helaas niet toereikend genoeg. Dus probeer te omschrijven wat je dan precies niet leuk vind, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts. Daarmee kan ik dan verder de aanpassingen doen.

Ben je tevreden over je ontwerpvoorstel*, dan zijn er 2 opties: 

1) ZELF DOEN: Met het ontwerp kun je jouw eigen krijtstifttekening ontwerp maken. Je ontvangt deze als download, samen met instructies.

Kosten: € 15,00 inclusief BTW. Je ontvangt dan een A4 formaat, ongeveer 21 cm x 29,7 cm en een 4 x A4 formaat, ongeveer A2 formaat, dat is 42cm x 59,4 cm. Andere maten zijn bespreekbaar. 

2) LATEN DOEN: Ik kom bij je thuis / bedrijf om de krijtstifttekening op jouw raam te plaatsen. Datum en tijd gaat natuurlijk in overleg. Tijdsduur van het plaatsen: ongeveer een uur. Woon je, of zit je bedrijf in een straal van 10 km rondom Rosmalen, dan kom ik zonder KM vergoeding bij je langs. Zo niet, dan berekenen we van te voren wat je nog extra kwijt bent aan mijn reiskosten vergoeding.
Kosten voor het laten maken van een raamtekening op maat: 
  • A4 formaat: € 15,00 inclusief BTW
  • A2 formaat: € 17,50 inclusief BTW
  • A0 formaat: €20,00 inclusief BTW. 
Mogelijk in de kleur wit, overige kleuren op aanvraag.

* De ontwerpen zijn niet altijd volledig blad vullend en kunnen naderhand als standaard design gebruikt worden in de shop.

Voorbeelden van raamtekeningen op maat

Overtuigd?! Stuur me dan een berichtje met je wensen voor een raamtekening op maat.