Raamtekening op maat

Raamtekening op maat sweet 16 website 00

​Wil jij ook een DIY raamversiering (raamtekening) op maat voor op je eigen raam, voor vrienden of voor je winkel, bedrijf of iets anders. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Lees hier de prijzen en mijn werkwijze. 

Prijs voor een ontwerp van een raamtekening op maat – DIY

De kosten voor het ontwerp alleen zijn € 55,00 inclusief BTW. Te betalen voordat het ontwerp proces begint.

Wat krijg je daarvoor: je ontvangt een mail met daarin een digitale PDF met een A4 formaat (ongeveer 21 cm x 29,7 cm) en een 4 x A4 formaat (ongeveer A2 formaat, dat is 42cm x 59,4 cm). Andere maten zijn bespreekbaar. Let op: deze moet je dan zelf thuis printen en op het raam maken: Do It Yourself! Je ontvangt geen post met het ontwerp thuis.

Voorbeelden van ontwerpen:

Prijs voor een raamtekening op maat – bij jou thuis gemaakt

Je wil het niet zelf maken maar door mij laten doen. Dat kan. Ik kom dan graag bij je thuis / bedrijf om de krijtstifttekening op jouw raam te plaatsen. Datum en tijd gaan natuurlijk in overleg. Tijdsduur van het plaatsen: ongeveer een uur. Woon je, of zit je bedrijf in een straal van 10 km rondom Rosmalen, dan kom ik zonder KM vergoeding bij je langs. Zo niet, dan berekenen we van te voren wat je nog extra kwijt bent aan mijn reiskosten vergoeding.
Kosten* voor het laten maken van een raamtekening op maat: 
  • A4 formaat: € 10,00 + € 55,00 (voor het ontwerp) = € 65,00 inclusief BTW*
  • A2 formaat: € 25,00 + € 55,00 (voor het ontwerp) = € 80,00 inclusief BTW*
  • A0 formaat: € 45,00 + € 55,00 (voor het ontwerp) = € 100,00 inclusief BTW*

*exclusief reiskosten. 

Uitvoering mogelijk in de kleur wit, overige kleuren op aanvraag (let op: dat geeft een meerprijs van € 7,50 per kleur). De ontwerpen zijn niet altijd volledig blad vullend en kunnen naderhand als standaard design gebruikt worden in de shop.

Heb je een grotere maat nodig voor bv je (winkel)raam. Dan kan dat ook! De kosten zijn dan wel wat hoger voor het ontwerp. Interesse?! Mail me voor een prijs op maat! Een indruk van wat je kan verwachten kun je lezen in mijn blog over pop-up shops.

*Bij opdracht dienen de ontwerpkosten direct betaald te worden. Resterende kosten na het afronden van de opdracht. 

Werkwijze voor een raamtekening op maat

Stap 1) Mail mij dat je interesse hebt en maak je wensen kenbaar. 

Jij geeft aan wat je wilt en ik maak het voor je. Zo simpel is het eigenlijk. Het enige wat ik van je vraag is dat je duidelijk bent in je wensen. Dus omschrijf het duidelijk en versterk dat met beelden.

Stap 2) Je ontvangt van mij een mail retour of ik het ontwerp kan maken, op welke termijn en wat de kosten zijn. Zeg je daarop ja, dan vraag ik je om de ontwerpkosten te betalen.

Stap 3) Binnen 2 weken na betaling zet ik een eerste ontwerp op en mail dat naar je toe.

Hierop kan je 1 maal een aanpassing doen. Je geeft mij feedback en ik maak de gewenste aanpassing(en). Probeer hierbij zo concreet en uitgebreid mogelijk in je reacties te zijn. Opmerkingen zoals ‘dat vind ik niet leuk’ is helaas niet toereikend genoeg. Dus probeer te omschrijven wat je dan precies niet leuk vind, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts. Daarmee kan ik dan verder de aanpassingen doen. Wil je meer aanpassingsronden dan kan dat voor een meerprijs. Dat is € 5,- per ronde.

Stap 4) Ben je tevreden over je ontwerpvoorstel, dan zijn er 2 opties: 

1) ZELF DOEN (DIY): Met het ontwerp kun je jouw eigen krijtstifttekening ontwerp maken. Je ontvangt deze als download, samen met instructies.

2) LATEN DOEN: Ik kom bij je thuis / bedrijf om de raamtekening te maken.

 

Nog meer voorbeelden van raamtekeningen op maat. Check ook al mijn andere ontwerpen om nog meer inspiratie op te doen.

Overtuigd?! Stuur me dan een berichtje met je wensen voor een raamtekening op maat. stuur een mailtje naar hallo (at) cecielmaakt.nl