Muurtekening

Een muurtekening is een levensgrote illustratie die een ruimte sfeervol en persoonlijk maakt. Een toffe eyecatcher in je interieur voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor. Op deze pagina omschrijf ik eerst de prijsopgaven. Later op de pagina staat het stappenproces.

Muurtekening tarieven

Mijn tekenstijl voor muurtekeningen kun je omschrijven als simplistisch maar mooi. Ik maak soms gebruik van kleurvlakken maar werk veelal met lijntekeningen. Een boodschap met de eenvoud van lijnen overbrengen is een kunst op zich. De lijnen zorgen voor een mooi samenspel: minimalisme met een maximaal effect. Samen maken we een mooi ontwerp, waarna ik hem bij jou op de muur kom maken.

Muurtekening blikvanger

Een op maat gemaakte illustratie op de muur eventueel voorzien van handlettering. 

muurtekening yogatsudio
Deze muurtekening maakte ik voor Yogastudio Adele. Samen met Adele heb ik het ontwerp opgesteld zodat de tekening heel persoonlijk is geworden.

Kosten vanaf € 495,00 inclusief B.T.W.  

Wil je meer ‘Blikvanger muurtekeningen’ zien?! Klik door naar deze pagina! 

Muurtekening Verhaal

Als je een muur of wand vol karakter wilt. Van vloer tot plafond of van wand tot wand gevuld met jouw eigen sfeer. Vertel het verhaal van jouw thuis of jouw bedrijfsverhaal.

Kosten vanaf € 795,00 inclusief B.T.W.  

Wil jij nu ook zo’n gave eyecatcher voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor: lees dan dit blog over een muurtekening die ik maakte voor Cafe Bar Le Duc of dit blog over het bedrijfsverhaal van Virgin Nuts in de vorm van een muurtekening. Dan zie je hoe ik bij anderen te werk ging.

Jouw muurtekening mogelijk gemaakt in een paar stappen

Stap 1 : Mail mij 

Dat klinkt simpel en is het ook. Jij geeft aan dat je interesse hebt en omschrijft in grote lijnen wat je wensen zijn:

  • Voor welke ruimte het is ( stuur een foto ervan mee, dan kan ik me meteen inleven).
  • Wat de afwerking van je muur is ( steen of tegels?).
  • Hoe groot je de wandtekening wilt hebben.
  • Waaruit de wandtekening mag bestaan: een illustratie, handlettering of beide? Stuur eventueel een voorbeeld mee van wat je leuk vindt. Dan weet ik meteen wat je bedoeld.
  • Vergeet niet om je gewenste datum van het plaatsen door te geven. Dan kan ik kijken of het in mijn planning past.

Stap 2 : Je ontvangt een offerte.

Binnen 4 werkdagen zit die in je mailbox! Dan geef ik aan of je idee om te vormen is tot een wandtekening. Zoja, dan krijg je van mij het kosten plaatje* (voor het ontwerp en het maken). Ook geef ik aan of het in mijn planning past.

Stap 3: zeg ja tegen de offerte en jouw muurtekening! 

Je bent akkoord met de prijsopgave! Voordat ik aan de slag ga met jullie ontwerp, maken we eerst kennis. Via een videocall bespreken we samen de functie van de ruimte, het oppervlak, je voorliefdes, hobby’s, interesses, inrichting stijl, moodboards of ontwerpen die je aanspreken. Zo komen we uiteindelijk bij het thema / Look & Feel en het onderwerp wat precies goed is voor jouw muurtekening. Daarna ga ik voor je aan de slag. Je betaald dan je eerste factuur: de ontwerpkosten.

Stap 4: Het ontwerpproces & planning

De eerste opzet ontvang je per mail. Is dit wat je wenst? Zoja, dan hebben we een jubel stemming en zijn we klaar. Maar ja, dat komt niet vaak voor. Meestal heb ik, door je toegestuurde ideeën, al een opzet gemaakt die jullie mooi vinden. Alleen wil je dan graag nog wat wijzigingen. Dus dan ontvang ik graag feedback van jou: wat wil jij anders?! Probeer concreet te omschrijven wat, zoals bijvoorbeeld de vorm, het lettertype, enzovoorts. We maken in deze fase ook meteen afspraken over de plaatsing. Ik kom op de dag zelf de wandtekening met een beamer maken. Dus dan is het fijn als de ruimte ‘obstakel vrij is’ ;).

Stap 4: de muurtekening maken!

Het is zover, ik kom bij jullie het ontwerp op de muur maken. Ik zal ongeveer een dag(deel) daar mee bezig zijn. Jij kan in die tijd doen wat je wilt: werken of boodschappen doen, met een kopje koffie blijven kijken maar uiteindelijk zal het zover zijn en dan is jullie blikvanger klaar!

Muurtekening: die wil ik ook!

Ben je nu wild enthousiast na dit hele verhaal te hebben gelezen?! Tof! Dan verwacht ik jouw mailtje in mijn mailbox. Je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl !