Wijn humor, gewoon omdat het kan!

wijn humor, wijn grappig, humor over wijn, grappige quotes wijn, wijn grapjes, wijn mopjes, grappige wijn teksten, woordgrappen wijn, rijm over wijn

Gek ben ik op wijn, maar ook op wijn humor. Op Pinterest kom ik vaak de grappigste wijn quotes en teksten tegen. Laatst zag ik de uitspraak ‘Wine not’? Die vond ik echt hilarisch! Dus daarvan maakte ik een wijn quote freebie die ik aan jou kado geef!

Wijn humor: Wine not!

Met deze poster vrolijkt je keuken of woonkamer meteen op. Ook leuk om hem kleiner te printen en er een kaart van te maken. Stuur hem op naar je vriendin(nen) en plan daarmee meteen een gezellige wijndate!

Ik heb 4 variaties gemaakt, voor elke smaak dus een andere :). Helemaal gratis, vandaar de naam freebie. Dit zijn ze:

Wil jij ze ook thuis printen, klik dan op deze link: Wine not_freebie van blog Ceciel Maakt De PDF’s openen dan in het scherm. Je kan ze direct printen, maar ook opslaan (om ze vaker te kunnen printen). Uiteraard maakte ik van deze grapjes een paar leuke plaatjes. Komen ze:

wijn humor, wijn grappig, humor over wijn, grappige quotes wijn, wijn grapjes, wijn mopjes, grappige wijn teksten, woordgrappen wijn, rijm over wijn wijn humor, wijn grappig, humor over wijn, grappige quotes wijn, wijn grapjes, wijn mopjes, grappige wijn teksten, woordgrappen wijn, rijm over wijn wijn humor, wijn grappig, humor over wijn, grappige quotes wijn, wijn grapjes, wijn mopjes, grappige wijn teksten, woordgrappen wijn, rijm over wijn

Print je mijn Wijn humor freebie: te gek!

Wat zou ik het leuk vinden als ik mijn ontwerp bij jou thuis zie hangen. Als jij er een foto van deeld op bv instagram of facebook, gebruik dan de hashtag #cecielsposters en dan kan ik mee kijken :).

Weetje: Deel je een freebie van mij via je eigen blog (tof!) dan graag de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Pin je op een eigen Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de posters. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Wil je dat toch wel, mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :). 

Author: Ceciel

Een creatieveling in hart en nieren die niet stil kan zitten en altijd bezig is met ontwerpen, creëren en maken. Een echte Brabantse, bourgondiër op wandelschoenen met in de ene hand een glas wijn en in de andere een tekenpotlood. Wil je nog meer over mij weten, check dan de Over Ceciel pagina :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.