Vakantieboek printable (kids travel journal)

Yes de vakantietijd is aangebroken! Niets leuker om de mooie herinneringen van die dagen vast te leggen in een vakantieboek. Maar ja, niet iedereen heeft zin of tijd om een leeg vel hiermee te vullen. Daar heb ik de oplossing voor: een vakantieboek printable. Een freebie die ik zelf tekende en gratis weggeef aan jullie!

Vakantieboek printable

Al weer een paar jaar achter elkaar, maak ik tijdens de grote zomervakantie, een vakantie dagboek. Hierin maak ik elke dag een tekening van onze ‘avonturen’, schrijf er leuke anekdotes bij en plak er een foto bij uit onze instax camera op. Zo leggen we tijdens de vakantie al onze herinneringen al vast, heb ik elke dag een heerlijk creatief momentje en na de vakantie een kant en klaar aandenken. Zie hier wat voorbeelden van afgelopen jaar.

Voorbeeld 1 van mijn vakantie DIY plakboek van vorig jaar. Zelf uitgetekend in handlettering style en foto biigeplakt.
Voorbeeld 2 van mijn vakantie DIY plakboek van vorig jaar. Zelf uitgetekend (en aquarelverf gebruikt) en foto biigeplakt.

Maar ja, ik kan me heel goed voorstellen dat niet iedereen dat kan en wil. Dus bedacht ik dat ik die mensen wel een handje kon helpen. Dus ben ik met mijn potlood en pennetje aan de slag gegaan. Dit werd het resultaat:

Een layout die je elke dag opnieuw kan vullen, kleuren en kan beplakken. Dus print er genoeg uit voor elke vakantiedag (en eventueel wat reserve). Dan kan je elke dag aan de slag. Maak er een klein DIY projectje van voor alleen je kids of om samen te doen. Veel plezier ermee!

Je kan hem via deze link gratis downloaden*: vakantie dagboek printable_2020

*De PDF opent in een tabblad. Sla deze op, op je computer. Open hem dan in PDF creator (via deze link gratis te downloaden) en print dan pas uit op A4. Dan weet je zeker dat je de juiste verhoudingen hebt en ook een mooi eindresultaat krijgt. De vakantie dagboek printable is het mooiste als je hem in zwart-wit print en op wat dikker papier.

Vond je het leuk wat je hier zag? Wil je het zelf ook eens proberen? Ik zou het graag zien! Kom me opzoeken op Instagram op Facebook en tag me in jou foto. Dan kom ik zeker een kijkje nemen!
  • *Weetje: Deel je mijn gratis printable op je eigen blog (te gek!) dan graag wel de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Dat is wel zo fair. Pin je op de printable op een Pinterest bord: graag ook dan pinnen vanaf mijn pagina en niet die van de posters. Al mijn freebies zijn helemaal voor niets te downloaden, echter alleen voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Wil je dat toch wel, mail me dan eerst even en dan kunnen we kijken of we er een leuke samenwerking van kunnen maken. Want daar sta ik altijd voor open :). 

1 Reply to “Vakantieboek printable (kids travel journal)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.