Een geboorteraam bevalt goed

1 goede zwemmer, veroorzaakt talloze celdelingen, maar liefs 9 maanden lang en uiteindelijk na 100x puffen, 1000 krachtinspanningen, teveel om op te noemen pijnscheuten en 1 klein schreeuwtje een prachtige baby. Het liefst schreeuw je dan van de daken dat ‘jullie wondertje’ is geboren. Maar tja, wie heeft daar dan nog energie voor? Laat dat maar aan mij over. Ik maak voor jullie een speciaal op maat gemaakt geboorteraam.

Geboorteraam, wat is dat eigenlijk?

Voor wie ze nog nooit heeft mogen bewonderen is het wel handig om te weten wat het is, een geboorteraam. Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Zie hier een tweetal voorbeelden:

Deze geboorteramen zijn gemaakt met krijtstiften. Simpel gezegd is het een tekening op je raam. Toevallig in het voorbeeld allemaal in het wit te zien maar andere kleuren zijn zeker mogelijk!

Geboorteraam, hoe gaat dat in zijn werk?

In een paar stappen zo geregeld! Voor mij wat meer werk dan jou en dat is nou juist de bedoeling!

Stap 1 : Mail mij ๐Ÿ™‚

Dat klinkt simpel en is het ook. Jij geeft aan dat je interesse hebt en omschrijft in grote lijnen wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld dat een gedeelte van het geboortekaartje op het raam komt, of een quote, of een leuke tekening. Er is heel veel mogelijk. Stuur ook wat voorbeelden mee van b.v. het proefkaartje of een tekening. Dan weet ik meteen wat je bedoeld. Vergeet niet om je uitgetelde datum door te geven. Dan kan ik kijken of het in mijn planning past. En! de afmeting van je raam! Op basis hiervan kan ik voorstellen welke grote mogelijk of mooi is. Het meesturen van een foto van het raam is altijd fijn om een indruk te krijgen.

Stap 2 : Je ontvangt van mij een mail.

Binnen 2 werkdagen zit die in je mailbox! Dan geef ik aan of je idee om te vormen is tot een geboorteraam. Zoja, dan krijg je van mij het kosten plaatje (voor het ontwerp en het maken). Ook geef ik aan of het in mijn planning past.

Wil je nu alvast een indruk wat dit gaat kosten, check dan even mijn pagina raamtekening op maat.

Stap 3: zeg ja tegen een geboorteraam!ย 

Je bent akkoord met de prijsopgave! Voordat ik aan de slag ga met jullie ontwerp, betaal je eerst de ontwerpkosten. Nadat deze zijn bijgeschreven ga ik voor je ontwerpen.

Het ontwerpproces

De eerste opzet ontvang je per mail. Is dit wat je wenst? Zoja, dan hebben we een jubel stemming en zijn we klaar. Maar ja, dat komt niet vaak voor. Meestal heb ik, door je toegestuurde ideeรซn, al een opzet gemaakt die jullie mooi vinden. Alleen is het dat dan nog net niet. Dus dan graag feedback van jou: wat wil jij anders! Probeer concreet te omschrijven wat, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts.ย 

Planning

We maken in deze fase ook meteen afspraken over de plaatsing bij jullie thuis. Aangezien bevallingen natuurlijk niet zijn te plannen ;), kunnen we op voorhand wat avonden aanhouden die voor beide mogelijk zijn. Ik geef je mijn mobiele nr dan kan jij (of je partner, moeder of vriendin) mij appen als het zover is. Dan kan ik meteen afstemmen wat past binnen beide planningen.

Stap 4: het geboorteraam maken!

Bij mij komt er een appje binnen: jullie wondertje is geboren! Hoera! Binnen 1 of 2 dagen na de bevalling is jullie geboorteraam dan geplaatst. Samen met mijn stiften en jullie ontwerp kom ik bij jullie thuis. Het ontwerp wordt gemaakt aan de binnenkant van het raam. Mijn stiften zijn wel weerbestendig maar een klein krasje (of peuter handjes) kunnen het toch beschadigen). Vandaar :).

Binnen een uurtje staat het er op: jullie geboorte raam is klaar! Iedereen kan dan zien dat jullie wondertje is geboren. Het ziet er gaaf uit en is een echte blikvanger.

Geboorteraam: die wil ik ook!

Ben je nu wild enthousiast na dit hele verhaal te hebben gelezen?! Tof! Dan verwacht ik jou mailtje in mijn mailbox ( je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.