Een geboorteraam zal je goed bevallen

Geboorteraam: die wil jij toch ook? Dat kan: ik maak hem voor je!

1 goede zwemmer, veroorzaakt talloze celdelingen, maar liefs 9 maanden lang en uiteindelijk na 100x puffen, 1000 krachtinspanningen, teveel om op te noemen pijnscheuten en 1 klein schreeuwtje een prachtige baby. Dat is snel vergeten als je in die blauwe ogen kijkt (nou ja, die pijnscheuten blijven nog wel even hangen). Het liefst schreeuw je dan van de daken dat ‘jullie wondertje’ is geboren. Maar tja, wie heeft daar dan nog energie voor (dat je kan zitten, staan of lopen is al een zegen). Dus dan wil je zeker weten dat die geboorte aankondiging op een leuke en goede manier is geregeld! Laat dat dan maar aan mij over. Ik maak voor jullie een speciaal op maat gemaakt geboorteraam. Dat is origineel, mooi en klaar als je thuis komt: goed geregeld dus!

Geboorteraam, wat is het?

Voor wie ze nog nooit heeft mogen bewonderen is het wel handig om te weten wat het is, een geboorteraam. Ik kan er  eerst heel uitgebreid over gaan vertellen, maar foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Zie hier een tweetal voorbeelden:

 

Deze geboorteramen zijn gemaakt met krijtstiften. Simpel gezegd is het een tekening op je raam. Toevallig in het voorbeeld allemaal in het wit te zien maar andere kleuren zijn zeker mogelijk!

Geboorteraam, hoe gaat dat in zijn werk?

In een paar stappen zo geregeld! Voor mij wat meer werk dan jou en dat is nou juist de bedoeling!

Stap 1 : Mail mij 🙂

Dat klinkt simpel en is het ook. Jij geeft aan dat je interesse hebt en omschrijft in grote lijnen wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld dat een gedeelte van het geboortekaartje op het raam komt, of een quote, of een leuke tekening. Er is heel veel mogelijk. Stuur ook wat voorbeelden mee van b.v. het proefkaartje of een tekening. Dan weet ik meteen wat je bedoeld. Vergeet niet om je uitgetelde datum door te geven. Dan kan ik kijken of het in mijn planning past. En! de afmeting van je raam! Op basis hiervan kan ik voorstellen welke grote mogelijk of mooi is. Het meesturen van een foto van het raam is altijd fijn om een indruk te krijgen.

Stap 2 : Ik reageer op je mail.

Dan geef ik aan of je idee om te vormen is tot een geboorteraam. Zoja, dan krijg je van mij het kosten plaatje (voor het ontwerp en het maken). Ook geef ik aan of het in mijn planning past.

Wil je nu alvast een indruk wat dit gaat kosten, check dan even mijn pagina raamtekening op maat.

Stap 3: Je zegt ja tegen een geboorteraam! 

Je bent akkoord met de prijsopgave! Voordat ik aan de slag ga met jullie ontwerp, betaal je eerst de ontwerpkosten. Nadat deze zijn bijgeschreven ga ik voor je ontwerpen.

Het ontwerpproces

Ik mail je een eerste opzet toe. Is dit wat je wenst? Zoja, dan hebben we een jubel stemming en zijn we klaar. Maar ja, dat komt niet vaak voor. Meestal heb ik, door je toegestuurde ideeën, al een opzet gemaakt die jullie mooi vinden. Alleen is het dat dan nog net niet. Dus ik vraag om feedback: wat wil jij anders! Probeer concreet te omschrijven wat, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts. 

In de prijs is 1 aanpassing ronde inbegrepen. Wil je meer aanpassingen? Dat kan tegen een meerprijs. Van te voren maken we hier afspraken over.

Planning

We maken in deze fase ook meteen afspraken over de plaatsing bij jullie thuis. Aangezien bevallingen natuurlijk niet zijn te plannen ;), kunnen we op voorhand wat avonden aanhouden die voor beide mogelijk zijn. Ik geef je mijn mobiele nr dan kan jij (of je partner, moeder of vriendin) mij appen als het zover is. Dan kan ik meteen afstemmen wat past binnen beide planningen.

Stap 4: Ik kom bij jullie thuis het geboorteraam maken!

Ik heb van jullie een appje gekregen: jullie wondertje is geboren! Ik probeer altijd 1 of 2 dagen na de bevalling het geboorteraam te komen maken. Het is belangrijk dat het raam (waarop de tekening komt) schoon is aan de binnenkant en vrij van obstakels. Dan kan ik er goed bij en kan ik een mooie tekening erop maken :).

Ik neem mijn stiften en mijn ontwerp mee en ga voor jullie aan de slag. Het ontwerp maak ik aan de binnenkant van het raam. Mijn stiften zijn wel weerbestendig maar een klein krasje (of peuter handjes) kunnen het toch beschadigen). Dus daarom plaats ik het aan de binnenkant.

Meestal ben ik binnen een uurtje wel klaar. Dan staat er een prachtige tekening op het raam en is jullie geboorte raam klaar! Iedereen kan dan zien dat jullie wondertje is geboren.

Geboorteraam: dat vonden zij ervan

Tijdens het ontwerp proces heb je (vaak met de aanstaande moeder) veel contact. Maar na de geboorte is die niet thuis of heeft bedrust (logisch na zo’n top prestatie!). Ik heb dan vaak hele gezellige ontmoetingen met de troste vader, opa, oma of vrienden. Toch krijg ik nog vaak na afloop een berichtje van de moeder. Die zijn zo lief en deel ik dan ook graag (om jou als lezer enthousiast te maken 😉 ):

Liselotte: 'Zo fijn dat je volgens onze afgesproken 'planning' bij ons de geboorte raamtekening kwam maken. Dat ziet er super uit!! Hartstikke bedankt!! Leuk!!'

Amber: 'Super mooi!!!Dankjewell!! Sorry voor de rommel, was niet helemaal volgens de planning gegaan 🙂 '

Melissa: 'Precies geworden zoals ik had bedacht. Zo leuk & origineel, DANK!!'

Geboorteraam: die wil ik ook!

Ben je nu wild enthousiast na dit hele verhaal te hebben gelezen?! Tof! Dan verwacht ik jou mailtje in mijn mailbox ( je kan mailen naar hallo (at) cecielmaakt.nl ! Of vul onderstaand formulier in:

Met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.