Wijn quote freebie – gratis printable poster

Wijn quote freebie - gratis printable poster - gratis poster printen

Ook gek op gratis printable posters oftwel freebies?! Zoek dan niet verder, want vandaag trakteer ik maar liefst op 6 verschillende soorten met het thema ‘wijn quote freebie’. 

Wijn quote freebie

Kan jou woonkamer ook wel een nieuwe poster gebruiken? En ben jij ook gek op wijn? Dan ben je hier op het goede adres van het internet, want hieronder vind je maar liefst 6 variaties. Gratis en voor niets, om zelf uit te printen en in te lijsten. Makkelijker kan niet! Dit zijn ze:

Je kan ze allemaal via deze link downloaden:  Wine flies when you are having fun_freebie Ceciel Maakt

Bij mij thuis vond ik er een mooi plekje voor:

Wijn quote freebie - gratis printable poster - gratis poster printen Wijn quote freebie - gratis printable poster - gratis poster printen

Print je een wijn quote freebie: te gek!

Mocht je een van mijn freebies ergens in je huis ophangen, deel dan je foto op instagram. Gebruik de hashtag #cecielsposters en dan kan ik mee kijken :).

Weetje: Wil je een freebie delen via je blog (gaaf!) dan graag de link gebruiken naar deze pagina en niet de directe link naar de download. Voor het pinnen geldt hetzelfde. Mijn freebies zijn gratis te downloaden, voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Vooral ook omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal geen ene eurocent voor vraag :).

Wijn quote freebie - gratis printable poster - gratis poster printen Wijn quote freebie - gratis printable poster - gratis poster printen

Author: Ceciel

Een creatieveling in hart en nieren die niet stil kan zitten en altijd bezig is met ontwerpen, creëren en maken. Een echte Brabantse, bourgondiër op wandelschoenen met in de ene hand een glas wijn en in de andere een tekenpotlood. Wil je nog meer over mij weten, check dan de Over Ceciel pagina :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.