Wally kinderkamer poster

kinderkamer met poster van teckel in racket

Ga je mee op avontuur met Wally! Wally is een nieuwsgierige, beetje onhandige en ook wel gekke teckel die dol is op avontuur. Hij scheurt in racewagens, zoeft door de lucht in een vliegtuig en vliegt zelfs met een racket naar de maan. Zou jij dat ook mee willen beleven? Dat kan. Sinds kort komt Wally ook bij kinderen thuis! Wally schittert namelijk op hippe posters voor in de kinderkamer. Ontdek ze hier allemaal. 

Wie is Wally?

Wally is een karakter wat ik zelf heb bedacht en omgetoverd tot een illustratie. Een lief, grappig hondje wat zomaar uit mijn potlood kwam tijdens een cursus prentenboek illustratie. Het is nog steeds de bedoeling dat ik een prentenboek ga maken met Wally in de hoofdrol. Echter is dat een lang proces en ik vind het jammer om Wally zolang voor mezelf te houden. Ik wil hem graag voorstellen aan alle kinderen. Want Wally hoort thuis in hun (fantasie)wereld. Dus mag Wally alvast op posters pronken, die hopelijk een leuk plekje krijgen in een kinderkamer.

De leukste Posters voor in de kinderkamer – Welke zijn er met Wally?

Wally beleeft veel avonturen. Ter land, ter zee en in de lucht:) Zo is hij gek op zwemmen en kan je hem dus veel bij, in en onder het water vinden:

Wally is ook een snelheidsmonster. Zo vliegt hij graag de wereld rond in zijn vliegtuig of scheurt hij op afgelegen wegen in zijn racewagen:

Zelfs een tripje naar de maan is voor Wally niet te gek:

En soms blijft hij thuis en viert zijn eigen feestje:

Ben jij al verliefd geworden op Wally?

Maar er is meer!! Ook Wally kan bij de naam van jou kindje schitteren met prachtige naamposters en ABC posters:

Posters voor in de kinderkamer – Waar verkoop ik ze?

vrolijke teckels die feest vieren

In de shop van Ceciel Maakt! Je kunt daar digitale posters kopen maar ook gedrukte posters. De digitale posters koop je voor een kleiner prijsje. Je krijgt dan maar liefst 3 formaten: A5 (kaartformaat), A4 en A3. Dan kan je zelf bepalen op welke grote je ze gaat printen. Je kan ze zelfs meerdere keren printen en gebruiken. Digitaal heeft als voordeel dat je ze meteen in huis hebt. Het is super snel, want je koopt, download en print ze meteen. Binnen een paar minuten heb je de kinderkamer gepimpt.

Wil je liever een kant-en-klare gedrukte poster dan heb ik die ook. Het duurt wel wat langer voordat je die in huis hebt, want ik stuur je de poster per post op. De posters zijn gedrukt op prachtig dik papier, maar liefst 300 gram. Ze zijn er in A3 formaat en voorzien van een mooi glanzend laagje. Door deze combinatie hoef je de poster niet perse in te lijsten maar kan je hem ook ophangen aan houdertjes. Zoals deze leukerds uit mijn shop.

Posters kinderkamer – ook te koop in Rosmalen!

En daar ben ik heel trots op! Een 4 tal Wally posters kun je ook kopen bij Boekhandel De Omslag in Rosmalen. Daar kan je de Wally kinderkamer posters echt beleven en meteen kopen.

En heb je die prachtige, gehaakte Wally ook op de bovenstaande foto gespot?! Die heb ik speciaal voor de verkoop van de posters laten maken door Celine van Ollebol & Muis. We hebben zelfs nog een speciale fotoshoot gedaan:

Vind je die gehaakte Wally ook zo gaaf. Kijk dan eens op de website van Celine. Ze verkoopt handgemaakte gehaakte en gebreide knuffels, Waldorf poppen en gehaakte en gebreide dekens. In opdracht of gewoon uit voorraad.

1 Reply to “Wally kinderkamer poster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.