Portret hond – huisdier illustratie

getekende honden

Jouw trouwe viervoeter heb je al op talloze foto’s vastgelegd, maar een portret van je hond heb je nog niet. Stuur dan een berichtje aan mij (Ceciel Maakt) want ik maak graag een persoonlijk kunstwerk van jouw huisdier. Digitaal en helemaal alleen voor jou. Hoe dat eruitziet lees je hier. 

Een portret van je hond

Als geen ander weet ik hoe dierbaar een huisdier kan zijn. Mijn labrador Eddie en ik zijn onafscheidelijk. Hij is mijn maatje en fotomodel. Alleen wil je wel eens iets anders dan een foto. Zo kwam ik op het idee om een illustratie van mijn huisdier te maken. Niet zomaar een tekening maar van een dierbare foto. Dit was het resultaat. Zie ook mijn Instagram account voor nog meer leuke illustraties.

Hoe maak ik een huisdier illustratie?

Het portret, dat ik van jouw hond maak, moet het karakter van jouw viervoeter uitstralen. Lief. Ondeugend. Wijs. Een mailtje naar ‘info at cecielmaakt.nl’ is al een mooi begin. Hierin lees ik graag wat je wensen zijn. Welke foto er na getekend mag worden? Een foto van de hond in actie of in een leuke pose (liggend of zittend). Graag een scherpe foto met alle persoonlijke kenmerken ( bv vlekjes of kleuren). Dan kan ik net die unieke karakter eigenschappen vastleggen. Ik laat je weten wat het gaat kosten. Wil je nu al een kosten indicatie? Onderstaand voorbeeld kost tussen de €85,00 (zonder controle ronde) en €100.00 (met controle ronde). Dit is voor een digitaal honden portret dat je per mail van me ontvangt in een JPEG bestand met de meest gebruikte afdrukkwaliteit. 

Wanneer is mijn persoonlijke hond portret klaar?

Nadat we het eens zijn over de prijs en ik alle informatie van je heb ontvangen, ga ik voor jou aan de slag. Ik maak een eigen interpretatie van de aangeleverde foto. Ik kijk naar kenmerken van jouw huisdier en laat dat in de illustratie terugkomen. Hou er rekening mee dat het een illustratie met een knipoog is. Het zal nooit 1 op 1 hetzelfde zijn. De illustraties krijgen ook een geïllustreerde achtergrond (zie als voorbeeld de springende hond hieronder). Het is dus geen kopie van de aangeleverde foto.

Na de afgesproken verwerktijd krijg jij jouw persoonlijke honden portret in je mailbox. Daarna kan je het zelf laten printen op bijvoorbeeld een prachtige poster, een mok, tas, (hoofd)kussen etc. Met een digitale illustratie is zoveel mogelijk!

Oja. De bestelde illustratie is alleen voor persoonlijk gebruik. Wil je deze voor commerciële doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld een logo; daar zijn andere prijzen aan verbonden. Mail mij voor meer info hierover.

Ben je enthousiast? 

Ben je enthousiast geworden van mijn huisdier illustraties?! Leuk! Dan zie ik je bestelling graag in mijn mailbox :). Je kan mailen naar ‘hallo at cecielmaakt.nl’. Tot snel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.