Workshop agenda

Tof dat je eventueel zin hebt om een workshop van Ceciel Maakt te volgen. Hieronder volgt een overzicht van de workshop agenda (ook de verwachte workshops). Kun je niet? Of ben je net te laat of zit de avond al vol? No problemo: contact me! Dan kijken we samen wat er nog wel mogelijk is 🙂 .

Workshop agenda Ceciel Maakt:

Mijn workshops geef ik thuis, op locatie (in samenwerking met een bedrijf / winkel) of kan ik ook bij jou thuis geven. Bij de workshop staat duidelijk aangegeven waar deze wordt gegeven en via wie ( het bedrijf / winkel of mij) jij je kan aanmelden. Dit zijn ze:

Kids workshop: Reisdagboek

DIY vakantie plakboek, creatief fotoboek knutselen, plakboek voor foto's, plakboek maken, ouderwets foto's inplakken, fotoboek scrappen, diy fotoboek, ideeën fotoboek plakken, plakboek maken ideeënVakanties, wat zijn die fijn! Of je nu weg gaat of thuis blijft, even geen school is heerlijk! Maar tijdens zo’n vakantie kan jij je ook wel eens vervelen. Daar hebben wij de oplossing voor! Maak een reisdagboek! en ja dat kan ook als je thuis blijft, want in je fantasie kan je ook op reis :)

Wat ga je doen tijdens de workshop: We maken samen met jou een reisdagboek! Wij hebben al een papieren reisdagboek voor je als je aankomt. Dat gaan we op de voorkant versieren met doodles. Doodles zijn simpele tekeningen, die ik je stap voor stap leer tekenen. Ook leer ik je mooie letters maken, zodat jij je naam er bij kan zetten.

Om het dagboek nog leuker te maken, komt er een foto van jou in. We maken er ter plekke eentje met een polaroid camera die we er in plakken. Jou reisdagboek is dan klaar om mee naar huis te nemen. Dan kan je er al je avonturen tijdens de vakanties in kwijt.

P.s. de workshop is tijdens de kinderboekenweek dat als thema heeft: Reis je mee! Dus deze workshop is hierop een leuke aanvulling :).

Zin in? Schrijf je in!

Wanneer :  vrijdag 11 oktober van 15.30 – 16.30 uur.
Waar: boekhandel De Omslag in Rosmalen.
Personen: minimaal 4 en maximaal 9 personen.
Kosten: € 12,50 per persoon. Op de dag zelf cash af te rekenen.
Inclusief: een A4 reisdagboek met daarin een polaroid van jezelf :), gebruik van werkmaterialen (papier, potlood, gum, stiften en plak), mijn persoonlijke begeleiding en inspiratie!
Aanmelden: Dat kan je laten weten door te mailen naar contact@boekhandeldeomslag.nl .

Privé Workshop van Ceciel Maakt (bij mij thuis)

Liever een 1 op 1 workshop? Dat kan gezellig bij mij thuis in Rosmalen. Kom eventueel nog samen met een vriendin (of 2) naar mijn huis en ga voor die exclusieve aandacht. Ik heb dan alle tijd om jou en je vriendin(nen) te helpen en alle vragen te beantwoorden. Voor € 69,95 p.p. beleef je een gezellige letter avond of middag. Uiteraard met koffie, thee en iets lekkers! Mail me voor de mogelijkheden.

Je ben welkom tijdens elk jaargetij. Check dit filmpje van een privé workshop bij mij in de tuin op een zwoele zomeravond in juli:

Privé workshop basis handlettering – Bij jou thuis!

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handletteringVind jij die met de hand getekende quotes ook zo leuk en zou je dat ook zelf wel eens willen maken? Dan kom ik graag bij jou thuis een workshop handlettering voor beginners geven!
Je leert daarbij de basis beginselen van het handletteren aan de hand van voorbeelden, daarnaast krijg je diverse tips & tricks en aan het einde van de workshop neem je zelfs je eigen ontwerp op A4 formaat mee naar huis! Lijkt jou dat wat? Mail me, dit zijn de kosten en mogelijkheden:

Wanneer :  mogelijke op een woensdagavond van bv 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.
Waar: bij jou thuis of je bedrijf. In een straal van 10 km rondom mijn bedrijf (gevestigd in Rosmalen, omgeving van Den Bosch) reken ik geen km vergoeding. Daarbuiten wel en krijg je van te voren altijd een prijsopgave voor de km vergoeding.
Personen: minimaal 1 en maximaal 6 personen. Ben je met meer, dat kan ook! De prijs wijzigt dan wel. Mail me voor de mogelijkheden.
Super leuk voor: moeders, dochters, zussen, collega’s en natuurlijk ook voor creatieve mannen! Ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes en familie-uitjes.
Totaal Prijs: € 175,00, dus hoe meer mensen je verzameld, hoe goedkoper het per persoon gaat worden :).
Inclusief: een A4 poster waarop jij je gehandletterde quote mee naar huis neemt, gebruik van werkmaterialen (papier, potlood, gum en zwarte pen), mijn persoonlijke begeleiding en inspiratie!
Aanmelden: Via mij! Mail me!

*Geef hierbij aan waar, wanneer en met hoeveel personen je deze workshop wilt volgen. Ook is het handig als je aangeeft of het voor je bedrijf, vriendinnen, vrijgezellenfeestje of iets anders is. Ik kijk dan voor je of er ruimte is in de planning:) Zoja, dan kunnen we de datum en tijd vaststellen en na je aanbetaling van €50,-  is deze gereserveerd.

In onderstaand filmpje zie je mij in mijn laatste workshop op locatie:

Let op:
– Het reserveren van een workshop houdt in dat je akkoord gaat met de algemene leveringsvoorwaarden (die kun je hier al vinden).
– De vermelde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro’s.
– Betaling van de workshops dient vooraf betaald te zijn. 
– Er vinden geen refunds plaats.
– Voorbehouden vanwege ziekte of te weinig deelnemers.

Verwachte workshop agenda

Gelukkig staan er ook nog andere workshops in de planning maar deze zijn nog niet definitief. Toch deel ik deze alvast met jou zodat je weet wat er aan komt. Heb je al interesse en wil je zeker zijn van een plekje. Mail me dan! Dan reserveer ik alvast een plekje voor jou :).

Workshop Recept Illustreren

Hallo Bourgondiërs en tekenliefhebbers: deze workshop wil je niet missen. We gaan namelijk al dat heerlijke voedsel omtoveren tot een prachtig, geïllustreerd recept op papier. Een recept waar je vrolijk van wordt als je het ziet en het meteen wilt (maken en) opeten. In deze workshop gaan we dan ook zelf een recept illustreren. Hierbij leer je hoe je voedsel en keuken materialen zelf kunt visualiseren en in een goede compositie op papier zet. Aan het einde van de workshop neem je dan een zelf geen idee getekend.

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur (datum nog nader te bepalen).
Waar: Nog niet bekend. Mocht jij een groepje bij elkaar kunnen krijgen, dan kan ik deze workshop ook bij jou thuis of bedrijf komen geven. Mail me voor de mogelijkheden.
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Leuk voor: iedereen die meer wil gaan tekenen of teksten wil versieren!
Prijs per persoon: € 29,95 (prijs staat nog niet vast en kan nog wijzigen)
Reserveer alvast: mail naar hallo (at) cecielmaakt.nl

Workshop doodles tekenen

Doodles tekenen, hoe teken je een doodle, wat zijn doodles, doodling, doodles makenOok gek op die grappige, kleine tekeningtjes die een bullet journal, dagboek, brief, poster of raam meteen opvrolijken? Maar geen idee hoe je ze maakt? Ik leer het je! Alle doodles (simpele tekeningen) bestaan uit simpele vormen die gecombineerd al snel iets leuks uitbeelden. Ik leer je het stap voor stap, laat je zien dat je van alles wat je ziet al heel simpel een doodle kan maken en verwelkom je in de wereld van doodling!

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur (datum nog nader te bepalen).
Waar: Nog niet bekend. Mocht jij een groepje bij elkaar kunnen krijgen, dan kan ik deze workshop ook bij jou thuis of bedrijf komen geven. Mail me voor de mogelijkheden.
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Leuk voor: iedereen die meer wil gaan tekenen of teksten wil versieren!
Prijs per persoon: € 29,95 (prijs staat nog niet vast en kan nog wijzigen)
Reserveer alvast: mail naar hallo (at) cecielmaakt.nl

Workshop handlettering op krijtbord

Workshop handlettering op krijtbordHou jij ook van die krijtborden met prachtige handlettering quotes daarop? Denk jij dan: dat wil ik ook wel eens leren. Kom dan naar de workshop handlettering op krijtbord.
Wat ga je er leren? We beginnen met wat kleine oefeningen om even lekker los te komen. Het zijn basis handlettering oefeningen met potlood op papier. We maken mooie letters en je krijgt tips voor een goede vlakverdeling die ervoor zorgen dat jouw tekst goed verdeeld en mooi op het bord terecht komt.
Dan is het zover! Je start met je eigen ontwerp op het krijtbord. Je krijgt een krijtbord van 30 bij 40 cm dat je mee naar huis mag nemen. Op het krijtbord teken je een zelfgekozen naar voorbeeld en / of  zelf ontworpen quote. Eerst teken je het er op met krijtpotlood. Pas als je tevreden bent met je opzet ga je met een krijtstift aan de slag.

Voor deze workshop is het handig als je al een beetje bekend bent met handlettering, maar het is geen eis. Dus heb je geen kennis, no problemo. Ook jij gaat aan het einde van de avond met een mooie quote op je krijtbord naar huis. Stap voor stap help ik je er door heen. 

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur (datum nog nader te bepalen).
Waar: Nog niet bekend. Mocht jij een groepje bij elkaar kunnen krijgen, dan kan ik deze workshop ook bij jou thuis of bedrijf komen geven. Mail me voor de mogelijkheden.  In het centrum van Rosmalen en vlakbij voldoende parkeergelegenheid.
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen.
Leuk voor: vriendinnen & moeders & dochters & zussen & collega’s en natuurlijk ook voor creatieve mannen! Eigenlijk voor iedereen die een avond creatief bezig wil zijn!
Prijs per persoon: € 39,95.
Inclusief: krijtbord van 30 * 40 cm, werkmateriaal, koffie, thee en iets lekker, mijn persoonlijke begeleiding en inspiratie!

Het kan zijn dat bovenstaande workshops bij Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken) wordt gepland.

Een impressies van een voorgaande workshop in Boekhandel De Omslag beleef je hieronder:

Ook geef ik workshops bij Little Big Entertainment in Drunen. Beleef het alvast in dit filmpje:

Cadeaubon workshop handlettering

Tijd voor jezelf inplannen is niet altijd even makkelijk. Het kado geven aan je partner, vriendin of familielid is dan wel een super lief idee. Zo krijg je creatieve tijd kado waar je ook nog eens wat leuks leert. Maar ja, hoe geef je nou zoiets cadeau…. Speciaal hiervoor heb ik een gratis te printen cadeaubon gemaakt. 

Via onderstaande link kun je hem printen (zonder dat ik er op sta hoor 🙂 ) in A4 formaat. Uiteraard kun je hem ook op briefkaart formaat printen, op een gekleurd papiertje, wat jij wil!

Cadeaubon workshop handlettering Ceciel Maakt

Maar vergeet 1 dingetje niet: boek nog wel even een workshop bij me :).