Workshop agenda

Tof dat je eventueel zin hebt om een workshop van Ceciel Maakt te volgen. Hieronder volgt een overzicht van de workshop agenda (ook de verwachte workshops). Kun je niet? Of ben je net te laat of zit de avond al vol? No problemo: contact me! Dan kijken we samen wat er nog wel mogelijk is 🙂 .

Workshop agenda Ceciel Maakt:

Mijn workshops geef ik vaak in samenwerking met een bedrijf / winkel, aangezien ik geen vaste workshop locatie heb. Bij de workshop staat duidelijk aangegeven waar deze wordt gegeven en via wie ( het bedrijf / winkel of mij) jij je kan aanmelden.

Workshop basis handlettering

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handletteringVind jij die met de hand getekende quotes ook zo leuk en zou je dat ook zelf wel eens willen maken? Kom dan naar de workshop handlettering voor beginners.
Je leert daarbij de basis beginselen van het handletteren aan de hand van voorbeelden, daarnaast krijg je diverse tips & tricks en aan het einde van de workshop neem je zelfs je eigen ontwerp op A4 formaat mee naar huis! Lijkt jou dat wat? Kom dan gezellig bij ons leren handletteren.

Wanneer :  woensdag 3 oktober van 19.30 – 21.30 uur
Waar: LittleBig Entertainment, Thomas Edisonweg 53, Drunen
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,50
Aanmelden: mail naar info@littlebigentertainment.nl

Een impressie van de vorige workshop kan je beleven in dit filmpje:

Kids Workshop: maak een vriendschap boekenlegger

Workshop boekenlegger handletteren_ceciel maaktHeb jij ook een vriendje of vriendinnetje waar je het liefst elk uur van de dag mee wil spelen? En zijn jullie allebei gek op lezen & knutselen? Kom dan samen naar de mini workshop: ‘handletter een boekenlegger’. Handletteren is het tekenen van mooie, verschillende letters met de leukste versieringen. In de mini workshop leer je hoe je deze zelf of samen met vriendje of vriendinnetje kan maken. Je krijgt dan hulp van Ceciel (van het creatieve bedrijf Ceciel Maakt). Zij is een creatieve mama die gek is op tekenen & handletteren en jou dat met veel plezier wil leren.

Wat maakt deze mini workshop zo tof: iedereen kan dit leren. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben om toch mooi te kunnen handletteren. Dus kom het zeker proberen!

De mini workshop wordt gehouden aan het eind van de Kinderboekenweek, op vrijdag 12 oktober  bij Boekhandel De Omslag in Rosmalen. Graag horen we van te voren of je komt.  Aan het einde van de workshop neem je dan een prachtig, versierde boekenlegger zelf mee naar huis (of je geeft hem aan je vriendje of vriendinnetje ).

Workshop boekenlegger handletteren_ceciel maaktWanneer : vrijdag 12 oktober van 15.30 – 16.30 uur inclusief ranja en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Maximaal 8 kids. Maar het is vrije inloop dus het kan zijn dat er tussendoor plekjes vrij komen.
Prijs per persoon: € 5,00. Voor aanvang workshop te betalen.
Reserveer alvast: dat kan je laten weten door te mailen naar contact@boekhandeldeomslag.nl .

raamtekening sinterklaas, raamtekening wie zoet is krijgt lekkersHandlettering & Raamtekening Sinterklaas

Je gaat deze avond een eigen ontwerp raamtekening maken in het thema Sinterklaas. Je leert de basisbeginselen van handlettering, met behulp van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis dient voor je raamtekening. De raamtekening maak je ook zelf.  Zo neem je aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. Daarna kan je thuis zelf aan de slag om je ramen helemaal in de Sinterklaas sfeer te krijgen. Mooi op tijd voordat onze ‘goed heiligman’ weer in het land komt.

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handlettering

Wanneer : woensdag 14 november van 19.30 – 21.30 uur inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95. Deze dient betaald te zijn 7 dagen voor aanvang workshop.
Reserveer alvast: klik door naar

Reserveer je plekje hier!

raamtekening kerst, raamtekening stille nachtHandlettering & Raamtekening Kerst

Deze avond leer je een sfeervolle kerst raamtekening maken naar eigen ontwerp. Je leert de basisbeginselen van handlettering, met behulp van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis dient voor je raamtekening. De raamtekening maak je ook zelf.  Zo neem je aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. De dagen erna kun je thuis je ramen versieren met seizoen tekeningen en quotes.

Wanneer :  maandag 10 december van 19.30 – 21.30 uur, inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95. Deze dient betaald te zijn 7 dagen voor aanvang workshop.
Reserveer alvast: klik door naar

Reserveer je plekje hier!

Let op:
– Het reserveren van een workshop houdt in dat je akkoord gaat met de algemene leveringsvoorwaarden (die kun je hier al vinden).
– De vermelde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro’s.
– Betaling van de workshops dient vooraf betaald te zijn. Van de workshops op 14 november en 10 december is de betaling via Eventbrite.
– Er vinden geen refunds plaats.
– Voorbehouden vanwege ziekte of te weinig deelnemers.

Een impressie van een voorgaande workshop in Boekhandel De Omslag beleef je hieronder:

Verwachte workshop agenda

Gelukkig staan er ook nog andere workshops in de planning maar deze zijn nog niet definitief. Toch deel ik deze alvast met jou zodat je weet wat er aan komt. Heb je al interesse en wil je zeker zijn van een plekje. Mail me dan! Dan reserveer ik alvast een plekje voor jou :).

Workshop Recept Illustreren

Hallo Bourgondiërs en tekenliefhebbers: deze workshop wil je niet missen. We gaan namelijk al dat heerlijke voedsel omtoveren tot een prachtig, geïllustreerd recept op papier. Een recept waar je vrolijk van wordt als je het ziet en het meteen wilt (maken en) opeten. In deze workshop gaan we dan ook zelf een recept illustreren. Hierbij leer je hoe je voedsel en keuken materialen zelf kunt visualiseren en in een goede compositie op papier zet. Aan het einde van de workshop neem je dan een zelf getekend recept meer naar huis voor aan je keukenmuur :). Heb jij er ook al zin in?

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur  (datum nog nader te bepalen)
Waar: Nog niet bekend.
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95 (prijs staat nog niet vast en kan nog wijzigen)
Reserveer alvast: mail naar hallo (at) cecielmaakt.nl

Privé Workshop van Ceciel Maakt

Liever een 1 op 1 workshop? Dat kan gezellig bij mij thuis in Rosmalen. Kom eventueel nog samen met een vriendin (of 2) naar mijn huis en ga voor die exclusieve aandacht. Ik heb dan alle tijd om jou en je vriendin(nen) te helpen en alle vragen te beantwoorden. Voor € 69,95 p.p. beleef je een gezellige letter avond of middag. Uiteraard met koffie, thee en iets lekkers! Mail me voor de mogelijkheden.

Je ben welkom tijdens elk jaargetij. Check dit filmpje van een prive workshop bij mij in de tuin op een zwoele zomeravond in juli: