Workshop agenda

Tof dat je eventueel zin hebt om een workshop van Ceciel Maakt te volgen. Hieronder volgt een overzicht van de workshop agenda (ook de verwachte workshops). Kun je niet? Of ben je net te laat of zit de avond al vol? No problemo: contact me! Dan kijken we samen wat er nog wel mogelijk is 🙂 .

Workshop agenda Ceciel Maakt:

Mijn workshops geef ik vaak in samenwerking met een bedrijf / winkel, aangezien ik geen vaste workshop locatie heb. Bij de workshop staat duidelijk aangegeven waar deze wordt gegeven en via wie ( het bedrijf / winkel of mij) jij je kan aanmelden.

raamtekening sinterklaas, raamtekening wie zoet is krijgt lekkersHandlettering & Raamtekening Sinterklaas

Je gaat deze avond een eigen ontwerp raamtekening maken in het thema Sinterklaas. Je leert de basisbeginselen van handlettering, met behulp van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis dient voor je raamtekening. De raamtekening maak je ook zelf.  Zo neem je aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. Daarna kan je thuis zelf aan de slag om je ramen helemaal in de Sinterklaas sfeer te krijgen. Mooi op tijd voordat onze ‘goed heiligman’ weer in het land komt.

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handlettering

Wanneer : woensdag 14 november van 19.30 – 21.30 uur inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95. Deze dient betaald te zijn 7 dagen voor aanvang workshop.
Reserveer alvast: klik door naar (en wees er snel bij, nog maar 5 plekjes beschikbaar):

Reserveer je plekje hier!

raamtekening kerst, raamtekening stille nachtHandlettering & Raamtekening Kerst

Deze avond leer je een sfeervolle kerst raamtekening maken naar eigen ontwerp. Je leert de basisbeginselen van handlettering, met behulp van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis dient voor je raamtekening. De raamtekening maak je ook zelf.  Zo neem je aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. De dagen erna kun je thuis je ramen versieren met seizoen tekeningen en quotes.

Wanneer :  maandag 10 december van 19.30 – 21.30 uur, inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95. Deze dient betaald te zijn 7 dagen voor aanvang workshop.
Reserveer alvast: klik door naar (er zijn nog 7 plekjes vrij):

Reserveer je plekje hier!

Let op:
– Het reserveren van een workshop houdt in dat je akkoord gaat met de algemene leveringsvoorwaarden (die kun je hier al vinden).
– De vermelde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro’s.
– Betaling van de workshops dient vooraf betaald te zijn. Van de workshops op 14 november en 10 december is de betaling via Eventbrite.
– Er vinden geen refunds plaats.
– Voorbehouden vanwege ziekte of te weinig deelnemers.

Een tweetal impressies van een voorgaande workshop in Boekhandel De Omslag beleef je hieronder:

Workshop basis handlettering

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handletteringVind jij die met de hand getekende quotes ook zo leuk en zou je dat ook zelf wel eens willen maken? Dan kom ik graag bij jou thuis een workshop handlettering voor beginners geven!
Je leert daarbij de basis beginselen van het handletteren aan de hand van voorbeelden, daarnaast krijg je diverse tips & tricks en aan het einde van de workshop neem je zelfs je eigen ontwerp op A4 formaat mee naar huis! Lijkt jou dat wat? Mail me, dit zijn de kosten en mogelijkheden:

Wanneer :  mogelijke op een woensdagavond van bv 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.
Waar: bij jou thuis of je bedrijf in de omgeving van Den Bosch (andere locaties bespreekbaar tegen meerprijs). 
Personen: minimaal 1 en maximaal 8 personen. 
Totaal Prijs: € 150,00, dus hoe meer mensen je verzameld, hoe goedkoper het per persoon gaat worden :).
Aanmelden: mail mij!*

*Geef hierbij aan waar, wanneer en met hoeveel personen je deze workshop wilt volgen. Ook is het handig als je aangeeft of het voor je bedrijf, vriendinnen, vrijgezellenfeestje of iets anders is. Ik kijk dan voor je of er ruimte is in de planning:) Zoja, dan kunnen we de datum en tijd vaststellen en na je aanbetaling van €50,-  is deze gereserveerd.

Een impressie van een workshop op locatie kan je beleven in dit filmpje:

Verwachte workshop agenda

Gelukkig staan er ook nog andere workshops in de planning maar deze zijn nog niet definitief. Toch deel ik deze alvast met jou zodat je weet wat er aan komt. Heb je al interesse en wil je zeker zijn van een plekje. Mail me dan! Dan reserveer ik alvast een plekje voor jou :).

Workshop Recept Illustreren

Hallo Bourgondiërs en tekenliefhebbers: deze workshop wil je niet missen. We gaan namelijk al dat heerlijke voedsel omtoveren tot een prachtig, geïllustreerd recept op papier. Een recept waar je vrolijk van wordt als je het ziet en het meteen wilt (maken en) opeten. In deze workshop gaan we dan ook zelf een recept illustreren. Hierbij leer je hoe je voedsel en keuken materialen zelf kunt visualiseren en in een goede compositie op papier zet. Aan het einde van de workshop neem je dan een zelf getekend recept meer naar huis voor aan je keukenmuur :). Heb jij er ook al zin in?

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur  (datum nog nader te bepalen)
Waar: Nog niet bekend.
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95 (prijs staat nog niet vast en kan nog wijzigen)
Reserveer alvast: mail naar hallo (at) cecielmaakt.nl

Privé Workshop van Ceciel Maakt

Liever een 1 op 1 workshop? Dat kan gezellig bij mij thuis in Rosmalen. Kom eventueel nog samen met een vriendin (of 2) naar mijn huis en ga voor die exclusieve aandacht. Ik heb dan alle tijd om jou en je vriendin(nen) te helpen en alle vragen te beantwoorden. Voor € 69,95 p.p. beleef je een gezellige letter avond of middag. Uiteraard met koffie, thee en iets lekkers! Mail me voor de mogelijkheden.

Je ben welkom tijdens elk jaargetij. Check dit filmpje van een prive workshop bij mij in de tuin op een zwoele zomeravond in juli: