Workshop agenda

Tof dat je eventueel zin hebt om een workshop van Ceciel Maakt te volgen. Hieronder volgt een overzicht van de workshop agenda (ook de verwachte workshops). Kun je niet? Of ben je net te laat of zit de avond al vol? No problemo: contact me! Dan kijken we samen wat er nog wel mogelijk is 🙂 .

Workshop agenda Ceciel Maakt:

Mijn workshops geef ik thuis, op locatie ( in samenwerking met een bedrijf / winkel) of kan ik ook bij jou thuis geven. Bij de workshop staat duidelijk aangegeven waar deze wordt gegeven en via wie ( het bedrijf / winkel of mij) jij je kan aanmelden. Dit zijn ze:

Handlettering & Raamtekening Kerst

raamtekening kerst, raamtekening stille nacht

Deze avond leer je een sfeervolle kerst raamtekening maken naar eigen ontwerp. Je leert de basisbeginselen van handlettering, met behulp van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis dient voor je raamtekening. De raamtekening maak je ook zelf.  Zo neem je aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. De dagen erna kun je thuis je ramen versieren met seizoen tekeningen en quotes.

Wanneer :  maandag 10 december van 19.30 – 21.30 uur, inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken)
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95. 
Reserveer alvast: klik door naar (en wees er snel bij, nog maar 1! plekje beschikbaar):

Reserveer je plekje hier!

Workshop handlettering op krijtbord

Workshop handlettering op krijtbordHou jij ook van die krijtborden met prachtige handlettering quotes daarop? Denk jij dan: dat wil ik ook wel eens leren. Kom dan naar de workshop handlettering op krijtbord.
Wat ga je er leren? We beginnen met wat kleine oefeningen om even lekker los te komen. Het zijn basis handlettering oefeningen met potlood op papier. We maken mooie letters en je krijgt tips voor een goede vlakverdeling die ervoor zorgen dat jouw tekst goed verdeeld en mooi op het bord terecht komt.
Dan is het zover! Je start met je eigen ontwerp op het krijtbord. Je krijgt een krijtbord van 30 bij 40 cm dat je mee naar huis mag nemen. Op het krijtbord teken je een zelfgekozen naar voorbeeld en / of  zelf ontworpen quote. Eerst teken je het er op met krijtpotlood. Pas als je tevreden bent met je opzet ga je met een krijtstift aan de slag.

Voor deze workshop is het handig als je al een beetje bekend bent met handlettering, maar het is geen eis. Dus heb je geen kennis, no problemo. Ook jij gaat aan het einde van de avond met een mooie quote op je krijtbord naar huis. Stap voor stap help ik je er door heen. 

Wanneer :  datum ntb (kom ik zsm op terug) in iedergeval op een woensdagavond in januari of februari van 19.30 – 21.30 uur, inclusief koffie, thee en iets lekker.
Waar: Boekhandel de Omslag te Rosmalen (heerlijk sfeervol tussen de boeken).
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen.
Prijs per persoon: € 39,95. Dat is inclusief een krijtbord van 30 * 40 cm. Krijtstiften zijn die avond nog te koop in de boekhandel. Het workshopbedrag dient direct betaald te worden bij het kopen van de tickets via website eventbrite (link volgt zsm).

Let op:
– Het reserveren van een workshop houdt in dat je akkoord gaat met de algemene leveringsvoorwaarden (die kun je hier al vinden).
– De vermelde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro’s.
– Betaling van de workshops dient vooraf betaald te zijn. 
– Er vinden geen refunds plaats.
– Voorbehouden vanwege ziekte of te weinig deelnemers.

Een impressies van een voorgaande workshop in Boekhandel De Omslag beleef je hieronder:

Workshop basis handlettering bij LittleBig Entertainment te Drunen

workshop handlttering op locatie ceciel maaktBij LittleBig kom ik af en toe gezellig langs om een workshop te geven. Zo geef ik daar ook de basis workshop handlettering. Je leert daarbij de basis beginselen van het handletteren, je krijgt diverse tips & tricks en aan het einde van de workshop neem je zelfs je eigen ontwerp op A4 formaat mee naar huis. Er is er binnenkort ook weer eentje gepland!

Wanneer :  woensdagavond 30 januari van 19.30 – 21.30 uur.
Waar: LittleBig Entertainment te Drunen.
Minimaal 5 en maximaal 10 personen. 
Prijs per persoon: € 24,50 inclusief koffie of thee en wat lekkers. 
Aanmelden: via info@littlebigentertainment.nl 

Een impressie van een workshop bij LittleBig Entertainment kan je beleven in dit filmpje:

Privé Workshop van Ceciel Maakt (bij mij thuis)

Liever een 1 op 1 workshop? Dat kan gezellig bij mij thuis in Rosmalen. Kom eventueel nog samen met een vriendin (of 2) naar mijn huis en ga voor die exclusieve aandacht. Ik heb dan alle tijd om jou en je vriendin(nen) te helpen en alle vragen te beantwoorden. Voor € 69,95 p.p. beleef je een gezellige letter avond of middag. Uiteraard met koffie, thee en iets lekkers! Mail me voor de mogelijkheden.

Je ben welkom tijdens elk jaargetij. Check dit filmpje van een privé workshop bij mij in de tuin op een zwoele zomeravond in juli:

 

Privé workshop basis handlettering – Bij jou thuis!

workshop agenda, ceciel maakt, workshop handletteringVind jij die met de hand getekende quotes ook zo leuk en zou je dat ook zelf wel eens willen maken? Dan kom ik graag bij jou thuis een workshop handlettering voor beginners geven!
Je leert daarbij de basis beginselen van het handletteren aan de hand van voorbeelden, daarnaast krijg je diverse tips & tricks en aan het einde van de workshop neem je zelfs je eigen ontwerp op A4 formaat mee naar huis! Lijkt jou dat wat? Mail me, dit zijn de kosten en mogelijkheden:

Wanneer :  mogelijke op een woensdagavond van bv 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.
Waar: bij jou thuis of je bedrijf in de omgeving van Den Bosch (andere locaties bespreekbaar tegen meerprijs). 
Personen: minimaal 1 en maximaal 8 personen. 
Totaal Prijs: € 150,00, dus hoe meer mensen je verzameld, hoe goedkoper het per persoon gaat worden :).
Aanmelden: Via mij! Mail me!

*Geef hierbij aan waar, wanneer en met hoeveel personen je deze workshop wilt volgen. Ook is het handig als je aangeeft of het voor je bedrijf, vriendinnen, vrijgezellenfeestje of iets anders is. Ik kijk dan voor je of er ruimte is in de planning:) Zoja, dan kunnen we de datum en tijd vaststellen en na je aanbetaling van €50,-  is deze gereserveerd.

In onderstaand filmpje zie je mij in mijn laatste workshop op locatie:

Verwachte workshop agenda

Gelukkig staan er ook nog andere workshops in de planning maar deze zijn nog niet definitief. Toch deel ik deze alvast met jou zodat je weet wat er aan komt. Heb je al interesse en wil je zeker zijn van een plekje. Mail me dan! Dan reserveer ik alvast een plekje voor jou :).

Workshop Recept Illustreren

Hallo Bourgondiërs en tekenliefhebbers: deze workshop wil je niet missen. We gaan namelijk al dat heerlijke voedsel omtoveren tot een prachtig, geïllustreerd recept op papier. Een recept waar je vrolijk van wordt als je het ziet en het meteen wilt (maken en) opeten. In deze workshop gaan we dan ook zelf een recept illustreren. Hierbij leer je hoe je voedsel en keuken materialen zelf kunt visualiseren en in een goede compositie op papier zet. Aan het einde van de workshop neem je dan een zelf getekend recept meer naar huis voor aan je keukenmuur :). Heb jij er ook al zin in?

Wanneer :  een avond van 19.30 – 21.30 uur of een zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur (datum nog nader te bepalen).
Waar: Nog niet bekend. Mocht jij een groepje bij elkaar kunnen krijgen, dan kan ik deze workshop ook bij jou thuis of bedrijf komen geven. Mail me voor de mogelijkheden. 
Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen
Prijs per persoon: € 24,95 (prijs staat nog niet vast en kan nog wijzigen)
Reserveer alvast: mail naar hallo (at) cecielmaakt.nl