Samenwerken

samenwerken Ceciel Maakt

Hallo jij! Wat leuk dat je interesse hebt om te samenwerken! De mogelijkheden vind je hier:

Samenwerking met het blog van Ceciel maakt: Ik sta open voor een product review, een recensie, een winactie of linkverwerking (niet voor linkruil). Mits het bij mijn blog past (check de ‘over Ceciel‘ pagina om uit te vinden wat dat is) . Iets anders in gedachten? Dan denk ik graag mee! In mijn ogen is veel mogelijk. Check onderaan de pagina ook even mijn voorwaarden.

Workshop van Ceciel Maakt: op zoek naar een creatieve workshop zoals bv handlettering & raamtekening. Dan zit je bij mij goed. Check Ceciel Maakt workshops voor meer info.

Ontwerp van Ceciel Maakt: wil je een op maat gemaakte printable (poster, kaartje, flyer etc.) of een sjabloon voor een raamtekening door mij laten maken? Check Ceciel Ontwerpt voor meer info.

Een blog van Ceciel Maakt voor op jouw blog / magazine: teamversterking nodig voor jou blog of magazine? Dan ben ik jou creatieve blogger die ook graag over lifestyle schrijft en te gekke foto’s maakt voor bij het blog. Check Ceciel schrijft voor meer info.

Ook voor andere zaken, tips, vragen en nieuwtjes kun je me altijd mailen: hallo(at)cecielmaakt.nl.

Nog aan het twijfelen om te gaan samenwerken? Wie gingen jou dan voor? Dat zie je hieronder:

Op maat gemaakte raamtekeningen:

Voor de geboorte van Niels, Floris en Nina mocht ik deze geboorte ramen maken. Een hele speciale geboorte aankondiging die meteen door iedereen in de buurt te zien is. Een keer wat anders dan een geboortebord. Voor Niels en Nina mocht ik het zelfs thuis op het raam komen maken. Heel bijzonder en een feestje om te maken!!

Voor manege de Groote Wielen in Rosmalen maakte ik een kerstgroet op de ramen van hun kantine. Zo gaven ze al hun klanten een vrolijke kerstgroet mee tijdens hun bezoek op de manege.

Ook verjaardagen worden gevierd met een raamtekening! Of je nu 3, 8 of 16 wordt: met een raamtekening speciaal voor jou is het extra feest! Voor Norah, Demi en Fenna maakte ik ontwerpen. Bij Demi mocht ik het ontwerp thuis op het raam komen maken als verrassing :).

De ontwerpen van webshop krijtstifttekening zijn geliefd bij heel wat (blogger) fans. Het zijn teveel reviews om ze hieronder allemaal op te sommen. Dus daarom verwijs ik je met liefde door naar mijn Pinterest bord: ‘raamtekening reviews’. Check ze maar eens, erg leuk om te zien en lezen:

(Blog) tekst & foto’s

Schrijven vind ik super leuk. Ik blog niet alleen maar schrijf ook persberichten. Dat doe ik onder ander voor mijn werk maar ook voor de school van mijn zoontje. Voorbeelden van persberichten kun je vinden in de Rosbode. Klik maar eens door naar een artikel over de schatkamer van Sinterklaas of over het nieuwe schoolplein van de school.

Voorwaarden bij een samenwerking op blog Ceciel Maakt:

  • Ceciel Maakt gebruikt alleen unieke content op haar website. Persberichten kunnen een aanleiding geven tot een artikel, maar worden nooit direct geplaatst.
  • De artikelen bevatten min 300 woorden, vaak zijn het wel meer.
  • Reviews worden altijd naar waarheid verwoord. Producten kunnen dus ook geweigerd worden. Tevens wordt er melding van sponsoring gedaan.
  • Alle artikelen worden in principe eenmalig verspreid via social media.
  • In een artikel wordt de samenwerkende partij genoemd bij naam en wordt er minimaal 1 link opgenomen. Meer gaat in overleg.
  • Bij betaalde blogs wordt er een no-follow link geplaatst.
  • Gebruikte foto’s zijn en blijven eigendom van Ceciel Maakt en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
  • Bij het schrijven van een artikel wordt er rekening gehouden met de SEO en wordt er naar een optimaal resultaat gestreefd met behulp van de SEO-plugin Yoast.
  • Ceciel Maakt behoudt zich het recht voor om winacties, reviews of advertorials te weigeren.
  • De betaling dient binnen 30 dagen na publicatie overgemaakt te zijn op het doorgegeven rekeningnummer. Zo niet, dan kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.

KVK nr: 66685583, BTW nr: NL001767973B02