Ontwerpen

Ceciel Maakt

Wil jij ook een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. Een posters, een krijtstifttekening (een DIY tekening voor op je raam, ook wel raamtekening genoemd) of een muurtekening. Zo’n toffe eyecatcher in je interieur die opvallend, maar ook stijlvol is. Het ontwerp maak ik altijd in nauw overleg en met behulp van jouw feedback. Zo maken we er samen iets heel moois maar ook persoonlijks van. Hieronder vind je de mogelijkheden. 

Sjablonen voor krijtstifttekeningen (ontwerpen)

In opdracht maak ik ontwerpen voor krijtstifttekeningen. Maar wat is een krijtstifttekening eigenlijk? Heel simpel: vrolijke tekeningen op glas / ramen van een huis, school of winkel. Op elk glas oppervlak kun je een krijtstifttekening (ook wel raamtekening genoemd) maken. Je kan ze zelf uit de vrije hand tekenen, echter is dat toch wel best lastig. Vandaar dat je steeds vaker ziet dat er kant en klare ontwerpen ter download aangeboden worden om na te kunnen maken. Deze ontwerpen maak ik dus ook. Welke ik ooit al eens heb gemaakt (en verkocht) vind je op mijn pagina sjablonen voor een raamtekening.

Daarnaast word ik ook gevraagd om een krijtstifttekening op maat te maken. Kijk maar eens naar deze leukers:

Wil jij er ook eentje: klik dan door naar mijn pagina raamtekening op maat voor meer informatie over mijn werkwijze en de prijs.

Hier zie je mij aan de slag bij Carnavals winkel Oeteljee in Den Bosch. Voor de carnaval heb ik sjablonen ontworpen die verkocht werden in deze winkel. Als promotie heb ik destijds op de winkelruiten de carnavals krijtstifttekeningen gemaakt.

Muurtekening

Een muurtekening is een levensgrote illustratie die een ruimte sfeervol en persoonlijk maakt. Een toffe eyecatcher in je interieur voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor. Samen maken we een mooi ontwerp, waarna ik hem bij jou op de muur kom maken. Een muurtekening maakt de ruimte persoonlijk en stijlvol. Check hieronder een filmpje van een muurtekening die ik maakte:

Wil jij nu ook zo'n gave eyecatcher voor in je woonkamer, praktijkruimte of op kantoor: lees dan dit blog. Onderaan staat meer informatie over hoe jij een offerte kan aanvragen!

Printable (ontwerpen)

Voor speciale gelegenheden kan ik in opdracht een speciaal aandenken maken. Zoals bijvoorbeeld een geboorte poster: ‘Born to be a super brother’ of een superhelden diploma wat gebruikt kan worden in de klas of bij een kinderfeestje.

Tevens maak ik ook flyers (zie in de zijlijn mijn eigen flyer voor het maken van een raamtekening op maat) en promotie boekjes. Voor de school van mijn zoontje maakte ik het boekje voor de Fancy Fair. Zie hieronder een voorbeeld van de kaft en de binnenzijde. De kaft moest in kleur worden gedrukt en de binnenzijde in zwart wit. Het gehele ontwerp werd zo op elkaar afgestemd.

Niet alles maak ik in opdracht, ik maak ook veel voor persoonlijk gebruik. Mijn ontwerp talenten zet ik graag in voor het maken van bijvoorbeeld diploma’s voor kinderfeestjes, posters voor opa’s & oma’s, juffen kado’s, beloningskaarten en nog veel meer. Deze hou ik niet voor mezelf maar deel ik via mijn Pinterest account. Op mijn freebie bord kun je ze allemaal terug vinden en ook downloaden voor eigen gebruik. Uiteraard maak ik ze ook graag in opdracht voor jou.

Wil jij ook een ontwerp van Ceciel Maakt?! Ik lees graag wat ik voor je kan ontwerpen:

Met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.