(Blog) tekst & foto’s

ceciel creeert, ceciel blogt, blogger gezocht, diy blogger

Blogger gezocht? Dan ben je bij mij aan juiste adres / blog!! Ruim 3 jaar lang heb ik wekelijks diverse blogs geschreven voor zowel andere websites als destijds voor mijn eigen blog. Hierbij zorgde ik ervoor dat deze blogs voorzien waren van SEO vriendelijke teksten zodat deze sneller opgepikt werden door Google. Nu ik niet meer fulltime blogger ben, is er tijd en ruimte om voor andere websites te schrijven. Mijn specialisme in blogberichten is het maken van tutorials voor DIY’s (met allerlei materialen maar ook met eten zoals dutch Bento’s), verslagen van live events en uitjes maar ook lifestyle. Ik maak foto’s waarbij de layout, belichting en het onderwerp met elkaar en het blogbericht in harmonie zijn. Uiteraard sta ik ook open voor andere onderwerpen en manieren van schrijven. Ik schrijf namelijk ook alle persberichten voor de basisschool van mijn zoontje. Ik ben dan ook veelzijdig en denk graag mee!

Hieronder vind je voorbeelden van mijn schrijfstijl.

Blogger gezocht voor een DIY blog: dat maak ik voor jou!Voorbeeld van DIY blog geschreven door Ceciel

Ontdek hoe leuk het is om Do It Yourselfs te maken. Je hoeft niet meer alles kant en klaar te kopen want nu kun je het ook zelf maken met deze stap voor stap aanwijzingen die zelfs met een fotoverslag alles nog duidelijker maken. Veel creatieve ouders, juffen en oma’s waardeerde al mijn tutorials en kwamen graag mijn blogberichten lezen. Klik door naar een voorbeeld voor het maken van een dinohoed

Blogger gezocht voor een verslag van events & uitjes: daar ben ik bij voor jou!Voorbeeld van Live verslag blog geschreven door Ceciel

Organiseer je een culturele kids of familie uitspatting (zoals een musical, toneelstuk of film) of zorg jij voor een leuk event met de leukste webshops? Dan maak ik daar graag een (live) verslag van. Klik door om mijn verslag van het Feel Good Shop Event te Veghel te lezen. Een pop-up shopwalhalla met te gekke webshophouders en de nieuwste rages.

Blogger gezocht voor een Lifestyle blog: dat kan ik voor jou!

Voorbeeld van Lifestyle blog geschreven door CecielHeb je ook wel eens van die dagen dat:

  • je de kids achter het behang kan plakken,
  • je grappige momentje hebt met je kids die je MOET delen,
  • in een deuk ligt van de uitspraken van jouw kids,
  • minder leuke fases door maakt (kortom waar jij HELEMAAL gek van wordt),
  • maar ook de dagelijkse beslommeringen helemaal zat bent.

Dan schrijf ik daar graag over 🙂 want niets is zo leuk om over herkenbare dingen te schrijven EN lezen! Klik maar eens door naar mijn blog: 10x leren leven met jongens. Voor echte jongens moeders!

Persberichten

Voor de school van mijn zoontje verzorg en schrijf ik vaak zelf de persberichten. Hiervoor heb ik contact met de lokale kranten. Het is mijn taak om, in overleg met de school, nieuws over de school zo goed mogelijk toe te lichten. Tevens zorg ik er voor dat er frequent extra informatie (over bv thema’s en gebeurtenissen op school) verstrekt worden aan de pers. Hierbij bewaak ik dat dit op een goede manier verwoord en / of afgebeeld zal worden.

Voorbeelden van persberichten kun je vinden in de Rosbode. Klik maar eens door naar een artikel over het nieuwe BSO lokaal of over de jaarlijkse sponsorloop van de school.

Blogger bij De Leukste Lunch

leukste lunch blog

Vanaf april 2018 blog ik ook in opdracht voor webshop De Leukste Lunch. Op De Leukste lunch vind je tips en inspiratie voor leuke en gevarieerde lunches. Het heeft een bloggersteam die deze tips & trucks met je wil delen en daar maak ik onderdeel van uit. Hierdoor kan ik mijn passie voor het maken van vrolijke broodtrommels met jullie delen. De Leukste lunch zorgt voor een glimlach op je gezicht! Nieuwsgierig naar mijn blogs, klik dan door naar Ceciels Bento Blogs

Ben ik diegene die je zoekt?! Tof! Stuur me dan een berichtje* :

*met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.