(Blog) tekst & foto’s

ceciel creeert, ceciel blogt, blogger gezocht, diy blogger

Blogger gezocht? Dan ben je bij mij aan juiste adres / blog!! Ik schrijf vlotte teksten die  SEO vriendelijk zijn. Mijn specialisme zijn tutorials voor DIY’s (inclusief foto’s of stop motion filmpje), commerciële en technische onderwerpen geschreven in ‘jip en janneke’ taal. Ontdek hieronder meer mogelijkheden. Ben jij al enthousiast of wil je meer weten, lees dan lekker door.

Blogger gezocht, zo begon het.

In 2015 bloeide er een nieuw passie bij mij op: bloggen. Ik begon mijn eigen blog: Badschuim. Een creatief mama & kids lifestyle blog. Dagelijks schreef ik hiervoor blogs. Voornamelijk DIY’s voor kinderen en juffen. Een blog wat in april 2017 succesvol is verkocht (meer weten: lees mijn verhaal).

Wij vonden elkaar, gast bloggen

Als gastblogger schreef ik ook voor andere blogs. Dit waren ze (klik op de afbeelding om naar mijn blogs te gaan):

Tegenwoordig blog ik voor mijn huidige werkgever Bouwbedrijf Van Grunsven te Erp. Dit zijn voornamelijk blogs met onderwerpen over de bouwwereld. Vaak voorzien van bouwtechnische onderwerpen, maar wel in een gangbare taal geschreven zodat het voor iedereen toegankelijk is. De blogs kun je vinden door op het logo door te klikken.

Bloggen voor Marketing & E-commerce bedrijven

Van mijn hobby maakte ik ook mijn werk. Voor deze bedrijven heb ik diverse blog opdrachten gemaakt. Verwerkt op mijn eigen blog maar ook op andere blogs als ghostwriter :

 

Niet alleen maar bloggen, ook persberichten.

Voor de school van mijn zoontje schreef ik de persberichten in de schooljaren 2016-2018. Hiervoor had ik contact met de lokale kranten. Het was mijn taak om, in overleg met de school, nieuws over de school zo goed mogelijk toe te lichten. Ook zorgde ik ervoor dat de school frequent in de pers kwam. Denk daarbij aan (seizoen) thema’s en gebeurtenissen op school. Hierbij bewaakte ik dat dit op een goede manier verwoord en / of afgebeeld werd.

Voorbeelden van persberichten kun je vinden in de Rosbode. Klik maar eens door naar een artikel over de vernieuwing van het schoolplein of  over de jaarlijkse sponsorloop van de school.

Ben ik diegene die je zoekt als blogger? Tof. Stuur me dan een berichtje* :

[contact-form to=”cmvdpk@gmail.com” subject=”contactformulier van ceciel maakt_blog tekst en foto%26#039;s”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Website” type=”url”][contact-field label=”Reactie” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”” type=”checkbox-multiple”][/contact-form]

*met het invullen en versturen van je gegevens in dit formulier ga je akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Ceciel Maakt. Deze kan je op deze pagina vinden.